Így vegyél melltartót!

frisss.hu • 2016. május 25., szerda •
Aki már hordott életében melltartót, az pontosan tudja, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: az egyik melltartóból kiesik, a másik meg szinte leesik…
Így vegyél melltartót!

Elképesztően nehéz, és macerás jó alsóneműt vásárolni, arról nem is beszélve, hogy az ember nem szívesen próbálgat ilyesmit órákon keresztül az üzletben. Sokkal egyszerűbb, ha tudjuk, mit keresünk!

A felkészülés otthon kezdődik:

Elő a mérőszalaggal, és akár egy barátnőd segítségét is kérheted! Elsőként meg kell mérni a mellbőséget, amit szakszerűen a mellbimbók vonalában, lazán kell tenni. Fontos! Melltartó nélkül méredzkedünk! Ezután jön a mellkas szélessége, melyet közvetlenül a mell vonala alatt, feszesen mérünk. Lehet, hogy meglepő, de ezzel készen is vagyunk, ugyanis ebből a két számból tökéletesen tudunk majd melltartót választani!

Méretek: tegyük fel, hogy a mellbőség 92 cm, a mellkas 79 cm.

A melltartó méret-skálája 5 centiként ugrik – köszönhetően a hármas kapcsoknak, amivel azon belül magunkra formálhatjuk az alsóneműt. A kerekítés épp olyan, mint az ötforintosnál: 79 cm-nél felfelé 80-ra, 76 cm-nél lefelé 75-re.

A kosárméret ennél már kicsit összetettebb dolog. A mellbőségből ki kell vonni a mellkas szélességét. A két érték különbsége határozza meg a kosárméretet a lenti táblázat alapján!

A példában ez 92-79=13 cm. Vagyis a mértünk 80B.

A melltartóra ugyanaz igaz, mint a farmerre! Nem az a ciki, ha nagyobb méretet hordasz, hanem az, hogyha a kisebbe próbálod meg belepréselni magad, miközben a felesleg itt-ott kibuggyan. Válaszd a megfelelő méretet a tökéletes hatásért, a többit meg bízd a push-upra!

közösség

további frisss

lap tetejére