Így ünnepeltek a sárga-feketék

SzR-falcokc.com • 2017. május 20., szombat •
Játékos, edző és szurkoló együtt ünnepelt péntek este Kaposvárott, miután a Falco harmadszor is legyőzte ellenfelét, s ezzel a 4 közé jutott.
Így ünnepeltek a sárga-feketék

Mint arról ITT már ÉLŐ közvetítésben beszámoltunk a Falco harmadszor, ezúttal idegenben is legyőzte a kaposváriakat, így megnyerte a párharcot és 2012 után újra bejutott a legjobb 4 magyar kosárlabda csapat közé. 

A közelmúlt felidézése kedvéért az 1. és a 3. meccsen otthon győzött a Falco, május 10-én 82-72, majd május 16-án pedig 78-76 volt az eredmény. A 2. meccsen, Kaposváron pedig 78-71-re kaptak ki a szombathelyiek és jött a 4 meccs, ahol a sárga-feketék rendkívül pontos és fegyelmezett játékkal kiharcolták a továbbjutást. 

A meccs után fantasztiku sünneplés kezdődött Kaposvárott, ezt örökítette meg a csapat technikai vezetője. Pichler Gergely fotóján jól látható, hogy újra egymásra találat a játékos, a szakmai stáb és a továbbjutásban elévülhtetlen érdemeket szerzett szurkoló.  

Nincs megállás, szerdán már a döntőbe jutás a tét, a Körmend érkezik az Aréna Saváriába. Vasi klasszikusokkal folytatódik a párharcok sorozata.  

közösség

további frisss

lap tetejére