Így ünnepelték a Halloweent a vasi hírességek

Frisss - fotó: facebook • 2016. november 01., kedd •
Igazán mutatós arcfestések is készültek.
Így ünnepelték a Halloweent a vasi hírességek

Valaki munkával ünnepelte október utolsó napjait, mások szórakozással. Nézzük, hogy a vasi hírességek hogyan ünnepelték a Halloweent.

Felismeri valaki Aryee Claudia Dedeit? Tücsi szinte felismerhetetlenné és igazán mutatós kísértetté vált. Nem biztos, hogy ajtót mernénk nyitni neki, ha bekopogtatott volna édességért! :)

Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho énekese is kitett magáért, igaz Ő csak egy zombi-üldöző szemüveget csapott fel. Nem kell tartania attól, hogy üldözőbe veszik a szörnyek.

Németh "Topgun" Norbert szerencsés, hiszen a munkája egyben a hobbija is. Nem csoda, hogy a látványmixer október utolsó napjain is hódolt szenvedélyének.

Esto és Szanati Mátyás, a Falco egykori kosárlabdázója is megünnepelték a Halloweent. Igazán félelmetes megjelenést garantált arcfestésük. A "Csokit vagy csalunk" - felszólítás ellenére nem biztos, hogy sikerrel jártak, ha bekopogtak a szomszédokhoz.

Kocsis Korinna egészen Békéscsabáig ment, hogy részt vegyen a hagyományos kolbászfesztiválon. A szépséges modell arcáról leolvasható, hogy a hangulatra nem volt panasz.

közösség

további frisss

lap tetejére