Így pörgesd be pasidat orális szex közben

frisss.hu, femcafe.hu • 2016. augusztus 07., vasárnap •
7 tanács az intenzívebb élvezetekért.
Így pörgesd be pasidat orális szex közben

Az orális szex minden férfi szexuális gondolataiban az első helyek valamelyikén szerepel és ez nem véletlen. Számukra a pénisz nyalogatása, csókolgatása nyújtja a legintenzívebb élvezeteket. A hozzá kapcsolódó variációk, trükkök, taktikák számtalan lehetőséget biztosítanak a változatos, izgalmas orális játékokhoz. Ezekből válogattuk össze most azt a hetet, amihez semmilyen plusz képesség, tudás nem szükséges, mégis maximálisan felpörgeti őket, sőt, egyes vélemények szerint a hosszú távú kapcsolatot is garantálják.

1. Mélytorok mélytorok nélkül

Linda Lovelace ismertette meg a világgal 1972-ben a mélytorok technikát, aminek a lényege, hogy a nő teljes terjedelmében a szájába veszi a péniszt. Nyílván, erre nem mindenki képes, alkalmas, nem beszélve a különböző méretek okozta plusz nehézségekről. Ugyanakkor valamiért a férfiak azóta álmodoznak róla, ezért érdemes kipróbálni egy pótmegoldást. Kend be olajjal a kezedet, majd a száddal azonos ütemben mozgasd a kezed a pénisz tövénél. Az érzés nagyon hasonló a mélytorkozáshoz, imádni fogja pasid!

2. Formálj gyűrűt az ujjaidból

Formálj gyűrűt ujjaidból és szorítsd össze velük a péniszt a tövénél. Persze vigyázni kell, nehogy túlzásba vidd a szorítást, de párod reakcióját figyelve könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb mértéket. A hatás garantált!

3. Játssz a golyóival

Ne feledd, hogy a medence teljes területe nagyon érzékeny, nem csak a pénisz maga. Ezért érdemes masszírozással felfedezni egyéb tájékokat is a nemi szerven kívül. Az biztos, hogy ha golyóival kezdesz játszani, majd a száddal izgatod őket, pasidat a mennyországba röpíted.

4. Izgasd a mellbimbóit!

Sokan gondolják úgy, hogy a mellbimbók izgatása csak a nőkre hat, pedig ez egyáltalán nem így van. A férfiak mellbimbójában is rengeteg idegvégződés található, ezért a kézzel, szájjal történő izgatásuk nagyon intenzív hatást gyakorol rájuk és jelentősen növeli élvezeti faktorukat. Orális szex közben is érdemes kipróbálni, hiszen legalább egy kéz szabad ilyen célokra.

5. Masszírozd meg!

A férfi a köldökétől lefelé mindenütt nagyon érzékeny, ezért érdemes valamilyen masszázsolajjal, nem túl erős nyomással az egész területet masszírozni, simogatni. Ha nem is gondolná, akkor is nagyon izgató lesz számára.

6. Markold meg a fenekét!

Lehet, hogy furcsának tűnik elsőre, de a pasikat is beindítja, ha megmarkolják feneküket, nem beszélve arról, ha ez orális szex közben történik. Ne fogd vissza magad, nyugodtan csináld olyan erősen, ahogy jólesik, akár a körmeidet is használhatod közben!

7. Kényeztesd magadat is közben!

A legtöbb férfi megőrül tőle, ha nézheti, amint egy nő magához nyúl. Nem nagy dolog, hiszen a nők többsége úgyis csinálja, csak a szégyenlősséget – ha van – kell legyőzni hozzá. Az viszont garantált, hogy a hatás minden befektetett energiát megér. Amennyiben orális szex közben csinálod ezt, azzal a maximumra fokozhatod pasid élvezetét.

                

közösség

további frisss

lap tetejére