Így néznek ki ma a tinilányok egykori kedvencei

Frisss.hu/acidcow • 2017. január 03., kedd •
Csak néhány énekes maradt talpon azok közül, akik egykor fiúegyüttesek tagjaként hódították meg a világot.
Így néznek ki ma a tinilányok egykori kedvencei

A kilencvenes években három dolog szent és sérthetetlen volt a tinik körében: a kvarcjátékok, a diszkó és a fiúbandák. A lányok sikoltozva rajongtak a klasszikus ötösfogatban dolgozó srácokért, a szobájuk falán pedig a magazinok poszterei voltak aggatva. Enélkül ugyanis eladhatatlan lett volna az újságok. Nézzük, hogy néznek ki az egykor arénákat megtöltő fiúegyüttesek tagjai.

BACKSTREET BOYS

A világ egyik legismertebb formációja a Backstreet Boys volt. Nick, Brian, Kevin, Howie és AJ egy olyan kor terméke volt, amelynek köszönhetően minden lány megtalálhatta a zsánerét. Szőke herceg, latin szívtipró, kemény macsó, igazi kánaán. Természetesen a haknikorszak után már nemcsak a külső, hanem az énekhang is követelmény volt. Az eredmény? Rengeteg koncert, platina és aranylemezek, millió rajongó... Néhány évig szünetelt a nagy BSB és mindenki szólóban próbált szerencsét, azonban ez igazán senkinek sem sikerült. Azóta viszont újra összeállt a banda és körbeturnézták az egész világot. Nick Carternek köszönetően pedig már a filmezésbe is belekóstolt az együttes.

A. J. McLean (38 éves)

Howie Dorough (43 éves)

Brian Littrell (41 éves)

Nick Carter (36 éves)

Kevin Richardson (45 éves)

 

N'SYNC

Egy szintén Floridából induló ötösfogat volt az N'Sync, amely azért jött létre, hogy lefedje azt a csoportot, amely nem szívlelte a Backstreet boys-ot. Bizony akadtak ilyen lányok is. Frontembernek egy tehetséget tinit tettek a kirakatba Justin Timberlake személyében, aki az együttes befagyasztását követően egyedül is sikeres lett. A többiek tehetségkutatóban zsűriznek, esetleg egy B-kategóriás filmben tűnnek fel, de Justin  a mozivásznat és a slágerlistát is meghódította.

Justin Timberlake (35 éves)

Chris Kirkpatrick (45 éves)

Joey Fatone (39 éves)

Lance Bass (37 éves)

JC Chasez (40 éves)

 

TAKE THAT

Babe, Relight my fire vagy az Everything changes... ugye emlékszünk még rá? A New Kids on the block ellenlábasaként tűnt fel és kebelezték be a világot. A Take That a britek csodafegyvere volt. Öt tehetséges énekes és táncos, akik üstökösként robbantak be a zenei piacra és gyorsan ki is égtek. Ehhez persze kellettek a belső feszültségek is. Robbie Williams került ideje korán lapátra, majd belátta az együttes maradék négy tagja, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni. Csak Gary Barlow tudott értékelhetőt felmutatni, a többieknek csak felvillanásai voltak. Aztán bizonyára értesültek arról, hogy a retro mennyire divattá vált és még Robbie Williams-et is sikerült meggyőzni arról, hogy összeálljon egy album (és néhány koncert) erejéig a Take That...

Gary Barlow (45 éves)

Robbie Williams (42 éves)

Mark Owen (44 éves)

Howard Donald (48 éves)

Jason Orange (46 éves)

közösség

további frisss

lap tetejére