Így készül a Falco a döntőre

SzR-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. június 02., péntek •
Várhatóan június 7-én, szerdán kezdődik a döntő párharc az NB I/A csoportos kosárlabda-bajnokságban. A Falco már biztos résztvevő, az ellenfél kiléte még ismeretlen.
Így készül a Falco a döntőre

Már megírtuk és helyszíni tudósításokban számoltunk be róla, hogy a Falco 2012 után 5 évvel újra döntős, miután 3-0-ra legyőzte az ősi rivális Körmend csapatát az elődöntős párharc során. 

A másik ágon jelenleg 2-1-re vezet az Alba a ZTE ellen, a párharc 4. meccsét szombaton 19 órakor rendezik Zalaegerszegen, amennyiben újra nyer idegenben az Alba, akkor június 7-én, szerdán Székesfehérvárott kezdődhet meg az Alba-Falco döntő. Ha a ZTE megfordítja a párharcot, és nyer 3-2-re, akkor a június 7-i meccs hazai lesz, hiszen akkor a pályaelőny az alapszakaszban elért 2. helynek köszönhetően a Falco csapatát illetné meg. 

A döntő a szokásos szerda, szombat, kedd, péntek, vasárnap ritmusban zajlik majd. A Falco játékosai egyébként a meccs után, szerdára szabadnapot kaptak, viszont csütörtök délután már edzettek, péntek délelőtt kondiznak, majd délután újra edzés következik, szombaton pedig két edzéssel készül a fináléra Srecko Sekulovic csapata.

 

közösség

további frisss

lap tetejére