Így feküdj és ébredj! - Seprenyi Fanni tanácsai

frisss.hu • 2016. január 25., hétfő •
Milyen gondolatok hassanak ránk a nap folyamán? Mi motiváljon bennünket? Íme!
Így feküdj és ébredj! - Seprenyi Fanni tanácsai

Soha ne hunyjuk le a szemünket haraggal! Seprenyi Fanni spirituális tréner például esténként mérlegeli a napját: mennyit adott másoknak a szeretetből, a tiszteletből, a figyelemből és a boldog pillanatokból. A veszekedést és a haragot viszont el kell engedni, „nem lépünk be álomországba” félelmekkel, fájdalmakkal. Minden este meg kell bocsátani a hibákat magunknak és másoknak. Emellett olyan erősen kell hinnünk abban, amit szeretnénk, hogy ne is maradjon más lehetőség, csak az, hogy megvalósuljon.

A reggeli ébredés a legfontosabb! Az erő órája az ébredést követő első óra, akkor Fanni mindig húsz perc meditációval indít: ráhangolja magát a napra (akár zenét hallgatva), majd a következő húsz percben motiváló könyveket olvasgat. A harmadik húsz percben leírja a céljait és a napi menetrendet. Ha huszonegy napig csinálja ezt valaki, akkor szokássá válik, ez által pedig közelebb kerül a céljaihoz. Szeretet és tisztelet: ezekre akkor vagyunk képesek, ha mi magunk sokat adunk a két érzésből, és tudjuk, mit jelent. Csak így lehet győzni!

Seprenyi Fanni

Egész nap arra kell fókuszálni, amit akarunk, és nem pedig arra, amitől félünk! A félelmet magunkhoz vonzzuk. Aki az élet lépcsőjén fel akar menni, annak a félelmeket hátra kell hagyni. A legfontosabb az, amire vágyunk! Ahol a figyelem, ott az energia.

Amire soha ne gondoljunk, az a tegnap, a múlt és a sérelmek! Mindig arra kell összpontosítani, amit akarunk, hiszen nem létezik a NEM! „Ha mi nem akarjuk, hogy elhagyjanak, akkor valójában ennyit hall az univerzum: akarod, hogy elhagyjanak. Puff, kérd, így lesz, már el is hagytak!”

közösség

további frisss

lap tetejére