Ifjúsági fejlesztés az Óperint utcában

vkriszti • 2014. augusztus 15., péntek •
A Vasi Ifjúságért Egyesület a „Körmendi út-Óperint utcai szociális célú rehabilitáció” című NYDOP-3.1.1/B2-k2-2013-0003 azonosító számú projektjének keretében „LOGO itt a tér!” címmel miniprojektet indított 2014. júniusától.
Ifjúsági fejlesztés az Óperint utcában

A projekt célja, hogy a fiatalok a biztonságos, inger gazdag környezetbe kerüljenek. Sokrétű játéktevékenységet próbálhassanak ki, ami nemcsak a játszás örömét nyújtja számukra, de fejleszt, szocializál és közösségi élményt is nyújt. Továbbá viselkedésbeli és szociális szabályok elfogadására is tanít.

Az ifjúsági irodában töltött idő alatt ismerkedhetnek kortárssakkal, szakemberekkel, akiknek feltehetik kérdéseiket, amikre hiteles válaszokat kaphatnak.A program keretében közösségfejlesztő programok (Péntek Esti Ház, Kreatív Klub), tanácsadások (életvezetési, jogi, drogprevenciós, pályaorientációs, digitális világ-informatikai), szemléletformáló foglalkozásokat (Mi szedjük! – környezetvédelmi délután) valósulnak meg az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálatának ifjúsági irodájában.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére