Húsvéthétfő a Frisss Médiával a Kámoni Arborétumban

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 10., hétfő •
Újra lesz csokitojás keresés és rengeteg családi program.
Húsvéthétfő a Frisss Médiával a Kámoni Arborétumban

Már 12. alkalommal rendez családi délutánt a Kámoni Arborétumért Egyesület és a Kámoni Arborétum húsvét hétfőjének délutánján, így idén április 17-én, délután két órától jönnek a nyuszis programok.  

A Frisss Média támogatásával rengeteg gyerekprogrammal várják a szervezők a családokat, bár a fő attrakció idén is a tojáskeresés lesz. Két alkalommal, fél 3-kor és fél 4-kor összesen 977 darab csokitojást kell megkeresni a legkisebbeknek az arborétum egy kijelölt részén.  Emellett a látogatóközpontban és annak környékén hagyományos húsvéti kézműves programok, ügyességi játékok, mesesarok is várja az érdeklődőket.

Újdonság lesz idén Linka Sándor logikai játékai, valamint az arborétum egy támogatói programja, a Fogadj örökbe egy fát! Emellett csillámtetoválás, arcfestés, lufi hajtogatás is színesíti a délutánt. A Fekete István Állatvédő Egyesület is a helyszínen lesz, kutyát is örökbe lehet majd fogadni.

Továbbá természetesen a Frisss csapata is ott lesz, talán még Farkas Benit, a Frisss FM 97,7 műsorvezetőjét is rávehetjük egy nyuszis arcfestésre, tavaly benne volt :)

További részletek a Frisss FM Facebook-oldalán és a Kámoni Arborétum honlapján.

közösség

további frisss

lap tetejére