Horváth Péter: Győzni akarunk az Aramis ellen!

PCS - fotó: Frisss.hu • 2016. november 07., hétfő •
Ma este rangadót játszik a Swietelsky-Haladás VSE.
Horváth Péter: Győzni akarunk az Aramis ellen!

A legutóbbi két szezonban is bronzérmet szereztek a vasi zöld-fehérek. Ennek ellenére sem megy a szombathelyieknek a 2016/17-es bajnokság alapszakaszában. Lódi Tamás együttese 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 3 vereséggel jelenleg a tabella 8. helyét foglalják el. A közel három hetes szünetet követően hétfőn az Aramis SE látogat a vasi megyeszékhelyre. A fővárosiakkal mindig élvezetes és sokgólos találkozót vívtak a szombathelyiek, ebben bízik a hazaiak csapatkapitánya is.

A legutóbbi mérkőzésünket még október 20-án játszottuk - mondta Horváth Péter. Az azóta eltelt időben próbáltuk kijavítani a korábban elkövetett hibáinkat. Videós elemzés, fizikai és mentális felkészülés is szerepelt a programban. Sajnos az Aréna Savaria több sportesemény miatt foglalt volt, ezért az edzéseket Bükön végeztük.

Mentálisan mennyire viselte meg a csapatot az eredménykényszer?

Én úgy érzem, hogy a játékunkkal eddig sem volt probléma. Persze a csapat sok időt töltött együtt ebben a néhány hétben és próbáltunk mindent átbeszélni. Remélhetőleg az Aramis ellen gördülékenyen fog menni a játék és eztán jönnek végre az eredmények is.

Horváth Péter (jobbra) győzni szeretne, Gyurcsányi Zsolt (balra) szurkolóként segítheti társait a hétfőn

Élvezetes csatákat vívtatok korábban aktuális ellenfeletekkel. Mit vársz a hétfő esti találkozótól?

Szervezett, taktikus ellenfél lesz az Aramis, emiatt nehéz mérkőzésre számítok. Sajnos a keretünk nem lesz teljes, mert Gyurcsányi Zsolt eltiltás miatt nem léphet pályára. Ennek ellenére győzelmet várok, nekünk csak a 3 pont az elfogadható. Remélem, kiszolgáljuk a közönségünket is egy látványos és sokgólos találkozó keretében. Szeretnénk végre meghálálni hűséges szurkolóink bíztatását, lelkesedését!

 

Swietelsky-Haladás - Aramis SE
Férfi futsal NB I. - 7. forduló
2016.11.07. 19:30 - Arena Savaria

közösség

további frisss

lap tetejére