Szombathelyi színművész párja lett Liptai Claudia

SzR-HCs-nlcafe.hu • 2014. augusztus 30., szombat •
Összebújós, szerelemes, meghitt hangulatú fotót osztott meg rajongóival Liptai Claudia. A képen a szombathelyi Weöres Sándor Színház művésze, Horváth Ákos csókolja az arcát. Nem nehéz észrevenni, hogy a műsorvezető csak úgy ragyog a képen, ezt rajongói is konstatálták, sőt mindenki sok boldogságot kíván a párnak. Horváth Ákost utoljára Karneválszínházban, az Olasz szalmakalap című bohózatban láthattuk, akkor Émile-t alakította. Fotónk is itt készült.
Szombathelyi színművész párja lett Liptai Claudia

Néhány hónapja az egyik napilap összeboronálta Claut egy üzletemberrel, ám a TV2 legújabb kvízműsorának, a Bumm!-nak a műsorvezetője, akkor nem kívánta kommentálni a híreket. Claudia menedzsmentje közösségi oldalán tudatta, ki a műsorvezető szíve választottja.

"A férfi a képen nem más, mint Horváth Ákos színművész, a szombathelyi Weöres Sándor színház társulatának tagja, aki Budapesten született 1968-ban. Középiskolai tanulmányait a fővárosi Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, majd Pápán a Türr István Gimnáziumban végezte. Színészmesterséget a Merlin Színház Színészképző Műhelyében, Lázár Kati és Jordán Tamás osztályában tanult 1991 és 1994 között. Korábban versenyszerűen sportolt. Kenuban és kempoban is megméretette magát. Jelenleg hobbi szinten bokszol. Egy 17 éves lánygyermek édesapja, kinek édesanyjával évekkel ezelőtt döntöttek a válás melett. Kapcsolatuk jó maradt. 5 évig volt a Jordán vezette Nemzeti Színház társulatának tagja.

Az őszi évad 4 premiert is tartogat a számára. Ezek:
Réthly Attila rendezése: A hülyéje
Béres Attila rendezése: Vitéz Mihály
Béres Attila rendezése: Sweet Charity
Valló Péter rendezése: A király mulat

Számos filmben is láthattuk már, legutóbb a Pál Adrienn című moziban játszott, amely filmet Cannes-ban 2011-ben a nemzetközi kritikusok díjával jutalmaztak.
Jónéhány magyar sikerfilmben is szerepelt: Kontroll, Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem, Tűzvonalban"

közösség

további frisss

lap tetejére