Horoszkóp: Meglepetésekkel teli január utolsó hétvégéje

vkriszti-femina.hu • 2015. január 31., szombat •
A hétvége általában minden dolgozó ember számára a fellélegzés a heti munka után. Ez a hétvége azonban nem mindenki számára lesz pihentető, a horoszkóp szerint eseménydús napok elé nézünk.
Horoszkóp: Meglepetésekkel teli január utolsó hétvégéje

Kos: Ha Kos vagy, hétvégére kissé felszaporodhattak elintéznivalóid, ami stresszessé, feszültté tehet. Igyekezz lehiggadni, hiszen az idegeskedés nem vezet semmi jóra, sőt. Hozzád közel álló személlyel kaphatsz csúnyán össze, ha nem vigyázol. Amennyiben van kapcsolatod, az illető a párod is lehet, a békülés azonban édes lesz. Szingliként szombaton a neten kaphatsz egy jóleső bókot.

Bika: Hétvégéd jól sikerülhet, most végre képes lehetsz minden téged zavaró, idegesítő, frusztráló dologtól megszabadulni, és maximálisan kipihenni magad. Alkalmad lehet sok időt együtt tölteni a szeretteiddel, ami plusz energiával tölthet fel. Ha egyedülálló vagy, egyik régi ismerősöd társaságában új kiszemeltre tehetsz szert. Van párod? Harmónia költözik kapcsolatotokba, és jó ideig marad is.

Ikrek: Ikrekként valamilyen pénzzel összefüggésben lévő dolgod lehet a hétvégén: vagy egy nagyobb vásárlás, vagy pedig egy közeljövőben esedékes kiadás vagy befektetés megtervezése, megvitatása. Mivel a csillagok most szerencsés fényt vethetnek rád, elintéznivalóidat szándékod szerint sikerülhet véghezvinned. Szerelmi életed az eddigiek szerint csordogálhat medrében tovább.

Rák: Úgy érezheted, tagjaid elgémberedtek, és végre ideje lenne megmozdulni. Bizony, így február kapujában már elég rég alhatnak téli álmot izmaid, hacsak nem jártál lelkiismeretesen edzőterembe vagy kocogni a télen. Most irány a szabad levegő, bármilyen csípős is lesz az idő. Sétálj egy nagyot, vagy menj futni, a lényeg, hogy ne ülj otthon a fenekeden. Szívügyeid meglepetést tartogatnak.

Oroszlán: Bár a hétvégére sok mindent eltervezhettél, egy váratlan fordulat összekuszálhatja elképzeléseidet. A dolog ráadásul nemcsak váratlan, de meglepő is lehet, ám nem feltétlenül negatív értelemben. Igaz, nem számítasz rá, végül mégis jól jöhetsz ki belőle. Egyedülállóként a szombat estét ajánljuk figyelmedbe, akkor várható esemény szívügyekben. Párban vagy? A hétvége a hálószoba rejtekében telhet.

Szűz: Egy rokonod kicsit felhúzhat a hétvégén, ugyanis annak ellenére, hogy számítasz jelenlétére vagy segítségére, végül mégsem ér rá. A kedvezőtlen fordulat váratlanul érhet, de ne ess kétségbe: első gondolatod megmenthet majd a galibától. Szingliként érdemes nyitottabbnak lenned, mert ha zárt kagylóként viselkedsz, nem lesz párod. Ha van párod, mondd el neki, ha valami bánt, úgy oldódhat meg.

Mérleg: Költségvetésedben születhet egy nagyobb döntés a fejedben a hétvégén, ám arra vigyázz, hogy mindennel kalkulálj, ami szóba jöhet. Óvakodj attól, hogy valami elkerülje a figyelmed, mert később gond lehet. Szingliként a kiszemeltedet egy másik nővel láthatod hétvégén, ami rosszul érinthet, de ez a váratlan fordulat talán az első lépés egy másik szerelem felé. Párban féltékenység ütheti fel a fejét szombaton.

Skorpió: Váratlan fordulattal nem, apróbb egészségügyi kellemetlenséggel viszont szemben találhatod magad a hétvégén, ám ha odafigyelsz rá, és nem bagatellizálod el, akkor - és csak akkor - nem növi ki magát nagyobb problémává. Pihenj, kúráld magad! Szingliként érdemes lenne a hétvégén szétnézned egy netes társkeresőn, mert ott várhat a szerelem. Párban fontos kérdés kerülhet hétvégén terítékre.

Nyilas: Valahonnan a füledbe juthat egy pletyka a hétvégén, ami olyan hihetetlen és váratlan lehet a számodra, hogy talán alig hiszed el. Arra azért vigyázz, hogy ne dőlj be mindenféle szóbeszédnek, csak biztos forrásnak higgy! Szingliként összefuthatsz a hétvégén exeddel, aki azonban nem ébreszt benned nosztalgikus érzéseket. Párban jó, boldog, kiegyensúlyozott időszak veheti kezdetét a hétvégével.

Bak: Teljesen váratlanul elég nagy veszteség érhet a hétvégén, amin sajnos sokáig nem tudsz majd túllépni, ám a rossz után jó jön, csak türelemmel ki kell várni az elérkeztét. Ha szingli vagy, barátaid vagy barátnőid társaságában megismerdhettek néhány jelölttel hétvégén, ám egyikük sem a nagy Ő feltehetőleg. Ha van párod, most végre elsimulhat köztetek egy régebbi konfliktus, ami megnyugvást adhat.

Vízöntő: Ha párban vagy, kedvesed olyasmivel állhat elő a hétvégén, amire sohasem számítottál volna. Reakciód csak rajtad áll, ahogyan az is, hogy a dolog, amit mondani fog, megvalósul-e, vagy sem. Amennyiben szingli vagy, ismeretségi körödből egy olyan férfi kezdhet téged ostromolni a hétvégén, akiről sohasem hitted volna, hogy potenciális párként tekinthet rád. Ha neked is tetszik, adj zöld utat közeledésének!

Halak: Halakként egy barátod vagy rokonod szívességet kérhet tőled a hétvégén, ám a teljesítése nemcsak neki, de neked is örömet szerezhet majd. A dolognak köszönhetően ugyanis egy, az életedet gyökeresen megváltoztató pozitív eseményre kerülhet sor. Ha egyedülálló vagy, ez a dolog lehet egy találkozás is, de ehhez hajlandónak kell lenned biztató jelek küldésére. Párban a kedvesed rád bízhat egy fontos titkot, amit őrizz meg!

közösség

további frisss

lap tetejére