Horoszkóp: szerencsét hoz április utolsó hétvégéje

vkriszti-femina.hu • 2015. április 25., szombat •
Elérkezett a hónap utolsó hétvégéje. Bár időjárási értelemben véve nem túl barátságosan búcsúzik az április, az események tekintetében elégedettek lehetünk. A szombat és a vasárnap ugyanis szerencsés fordulatot tartogat sokak számára.
Horoszkóp: szerencsét hoz április utolsó hétvégéje

Kos 

Hétvégén elégedetten nézhetsz vissza a hétre, a dolgok kedved szerint alakulhattak, hála lendületességednek és találékonyságodnak. Szombaton és vasárnap pedig jól kipihenheted magad, új erővel töltődhetsz fel a jövő hétre. Pároddal a testi örömök kerülhetnek fókuszba, beleértve a finom falatokat is a szex mellett. Nincs párod? Sajnos kiderülhet, hogy kiszemelteddel mégsem passzoltok.

Bika

Hétvégén végre lehet időd bőven magadra, használd ki! Az elmúlt napokban nagy erőbedobással működhettél a munkában, így igazán megérdemled. Párod és közted minden jól alakulhat, harmóniában lehettek egymással, és emlékezetes beszélgetéseitek is lehetnek. Nincs párod? A hétvége szerencsés lehet: egy rokonod révén megismerhetsz egy jóképű pasit, aki levehet a lábadról.

Ikrek 

Éghet benned a tettvágy, hogy megmozdulj, megmutasd magad, és a hétvége remek alkalmat szolgáltathat minderre. Aktivizáld magad, légy kreatív, és mindent bele! Szingliként nagy sikert arathatsz a férfiaknál, ám az elismerő pillantásokon kívül nem sok más ígérkezik. Ha van párod, lehet köztetek egy kisebb vita, de nyíltsággal, őszinteséggel hamar túljuthattok rajta.

Rák 

Bizonyára nagyon vártad a hétvégét, élvezd hát ki minden ízében. A hétvégén, ahogy már eddig is a napokban, felpezsdülhet körülötted a társasági élet. Remek baráti program várhat téged párban is, de ha szingliként érkezel, egy új telefonszámmal a zsebedben térhetsz haza. Lehet, hogy ez lesz a várva várt szerencsés fordulat az életedben? Hamarosan kiderül.

Oroszlán 

Oroszlánként egy tanácsot mindenképpen fogadj meg: irány a szabad levegő! A hétköznapok fáradalmait remekül kipihenheted egy jó kis kirándulás keretében, de akár a kerti munka is üdítőleg hathat. Ami szívügyeid illeti, a hétvégén szerencsés lehetsz: egy ártatlan flörtnek induló dologból randi is lehet. Ha van párod, lecsendesednek vitáitok, helyüket átveszi a nyugalom.

Szűz

Hajthat a felfedezés vágya, a tudásszomj, így a napokban felmerülhet benned, hogy beiratkozz valamilyen tanfolyamra, de annyi bizonyos, a dokumentumfilmek és a könyvek most mindennél jobban leköthetnek. Mindkettő pihentető hétvégi program, rajta hát! Párodban remek partnerre lelhetsz ebben. Ha nincs párod, kifejezetten jóleshet az egyedüllét, töltődj fel alaposan hétfőig!

Mérleg

A hétvégén téged is szerencse érhet, ráadásul duplán! Pénzügyeid tekintetében egy, a napokban felmerülő jó ötleted később busás jövedelemhez juttathat. Szerelmi életedben szingliként különleges élményben lehet részed, egy tőled sokban különböző férfival hozhat össze a sors, akivel hosszú távon együtt maradhattok. Van párod? Hétvégétek problémamentes lehet, a kezdő tiszta lap.

Skorpió

Másokkal szemben igazán odaadó lehetsz a napokban, a sok segítségből azonban lassacskán elég lesz: ideje magaddal is foglalkoznod! Pihend ki magad, és csináld, amihez csak kedved szottyan. Párodtól is érdemes lehet külön töltened pár órát, hogy feltöltődhess. Szingli vagy? A hétvége az eddigiekhez képest nem hoz nagy változást, és ez abszolút elégedettséggel tölthet el.

Nyilas

Talán ideje lenne életmódot váltanod, jobban odafigyelned magadra, többet aludni és egészségesen étkezni. A napokban érezheted magadon a kimerülés jeleit. Szombaton és vasárnap ezért áldozz a pihenésre némi extra időt, és fontold meg, miket tennél, ha életmódot váltanál. Szerelmi életed párban nem, csupán szingliként hozhat fordulatot: jó eséllyel megismered a nagy Ő-t.

Bak 

Ha vásárolgatásra adnád a fejed, szerencséd lehet, és olcsóbban hozzájuthatsz egy remek darabhoz. Ehhez persze szemfülesnek kell lenned. Kapcsolatodban minden az elképzeléseid szerint haladhat, ám ez nem azt jelenti, hogy innentől nem kell erőfeszítéseket tenned. Most kell csak igazán! Nincs párod? A közeledben lehet a férfi, akire mindig is vágytál: szerelem várhat első látásra.

Vízöntő

A következő napokban végre alkalmad nyílik egy kis lazításra otthon, még ha a pihenést meg is töri egy-két tennivaló. Konyhai tehetségedet megcsillogtathatod hétvégén, amit nagy elismerés övezhet. Párban komoly tervek kerülhetnek szóba a hétvége folyamán köztetek. Nincs párod? Több férfin is járhat az eszed, ám rossz vége lehet, ha nem csak egyre fókuszálsz.

Halak 

Otthonod csinosítgatása örömteli elfoglaltságod lehet a hétvégén. Nemcsak azért, mert szebbé teszi a lakásod, hanem mert maximálisan kikapcsolhat. A költekezés ráadásul most nem is akkora bűn, miután a közeljövőben szerencsére bevétel ütheti markod. Pároddal harmonikus hétvégére számíthattok kellemes családi vagy baráti programmal tarkítva. Szingliként sokat gondolhatsz egy kollégádra - vajon miért?

közösség

további frisss

lap tetejére