Honvéd után OSC előtt

Szita Róbert - Kiséri-Nagy Ferenc • 2016. november 14., hétfő •
Az éllovas Honvéd ellen nem elég elszántan vízipólóztak a szombathelyiek.
Honvéd után OSC előtt

A Honvéd akaratban fölénk nőtt, felőrölt bennünk. A folytatásban ennél sokkal elszántabb játékra lesz szükség – nyilatkozta a szombati vereség után Matajsz Márk vezetőedző az aligator.hu-nak. 

A meccsen 2 gólt szerző Karácsonyi Vazul butaságok miatt sajnos már a második negyedben kipontozódott és nem tudta tovább segíteni a csapatot. 
Azt éreztem, hogy nem a saját játékunkat játszottuk, sok volt nagyon a fegyelmezetlenség. Védekezésben nem tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, támadásban nem éreztem a motiváltságot a csapaton. Sok apró pontatlanság csúszott a játékunkba, ami sajnos ehhez a 14-11-es vereséghez vezetett. Mint az életben, egyszer fent, egyszer lent, így a sportban is. Szerintem ennél a mai teljesítménynél sokkal több van a csapatban. Ezen a mai meccsen gyorsan túl kell lépni, ki kell elemezni és tanulni kell belőle. Nincs idő búslakodni, hiszen a jövő héten már az OSC következik. Nekünk pedig továbbra is gőzerővel kell előre menni – nyilatkozta honlapunknak a rutinos pólós. 

A megfázással küzdő Kutasi Rómeó a medence széléről figyelte az eseményeket. 
Borzalmas érzés volt, hogy nem segíthettem a srácoknak, remélem hamarosan felépülök és gólokkal segíthetek a csapatnak – tette hozzá a gólzsák. 

Az AVUS a vereség ellenére továbbra is a 4. helyen áll 12 ponttal, a szombathelyi csapat legközelebb szombaton száll medencébe a bajnoki pontokért. Akkor újra Budapestre utaznak Matajsz Márk ,,fiai" és a 6. helyen 10 ponttal álló A-HÍD OSC Újbuda lesz az ellenfelük. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére