Hölgyeim, tavasszal világos árnyalatokkal, és retro stílusú frizurákkal hódíthatunk

PCS - fotó: KZ • 2017. március 07., kedd •
Kovács Zoltán mesterfodrász szerint ne rugaszkodjunk el túlságosan a valóságtól és mindig hosszabb távon gondolkozzunk.
Hölgyeim, tavasszal világos árnyalatokkal, és retro stílusú frizurákkal hódíthatunk

Tavasszal nem csak a természet, hanem az emberek is megújulnak. A lelkünk mellett a testünk is felfrissül, ehhez pedig nem árt, ha előrelátóak vagyunk. A magazinban és televízióban látott frizurák, sminkek, illetve ruhaköltemények sajnos legtöbbször tévútra vihetnek, ha nem kérjük ki előtte a megfelelő szakemberek véleményét.

Kovács Zoltán mesterfodrász is osztja ezt a nézetet: Célszerű a hajszín vagy frizura változtatás előtt kikérni egy stílustervező tanácsát. A túlzott karakterugrás nem biztos, hogy a várt eredményt hozza. Egy rossz szőkítés vagy a túlzottan nagy frizuraváltozás nemcsak a látványt árnyalja, de óriási fizikai hatásoknak teszi ki a hajszálakat is.

 

Zoli szerint fontos, hogy kellően megfontolt döntést hozzunk, hiszen a fodrász-vendég kapcsolat hosszú évekre összekapcsolhat két embert. Ennek megfelelően válasszunk szakembert is.

 

Az élet minden területén hosszútávra gondolkozzunk. Az ötleteket és a véleményeket is meg lehet osztani, így akár egy fantasztikus átváltozásnak is szemtanúi lehetünk – véli a mesterfodrász.

 

Ha pedig megvan a szakember és az ötlet, jöhet a kivitelezés. No, de milyen lesz a 2017-es év tavaszi frizuratrendje? Egy kicsit régi és egy kicsit új…

Idén visszaköszönnek a hetvenes és a kilencvenes évek stílusjegyei. A váll alá érő hosszú haj lesz az uralkodó és ehhez párosulnak a világos árnyalatok. Persze ilyenkor is szem előtt kell tartani, hogy mindenki a saját karakteréhez legközelebb álló frizurát válassza. Egyébként nagy keletje van még az ombrénak, sombrénak, tehát az átmenetes hajviseleteknek – zárta gondolatait Kovács Zoltán.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére