Hiába Győző, nem bírt a cápával: mókás vízi játékokat rendeztek a Tófürdőn

SzR - Fotó: Tóth Arnold • 2017. július 29., szombat •
Gadó András erősember és Horváth Győző ketrecharcos is eljött és népszerűsítette a Tófürdőn zajló vízi játékokat.
Hiába Győző, nem bírt a cápával: mókás vízi játékokat rendeztek a Tófürdőn

Szombaton még közel sem volt teltház, pedig újra befűtöttek és Varga Jenő főszervező megint fantasztikus hangulatot varázsolt a Tófürdőre, ahol az általános iskolástól a szenior kategória képviselőjéig bárki kipróbálhatta magát a mókás vízi vetélkedőkön.

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség mindent megtesz, hogy a szombathelyi polgárok jól érezzék magukat, ennek érdekében pedig a matracon úszást, az evezést, a cápabirkózást, a fejes ugrást és az országban egyedülálló módon megrendezett nemzeti vízi vágtát is Szombathely legnagyobb strandjának szombati programjába illesztettük.

Ez utóbbi mókás játék esetében nemcsak saját, de ,,lízingelt” gyermekkel is indulhattak a legbátrabb anyukák és apukák.

A cél az volt, hogy ,,gyalogosan, illetve futásban, de gyerekestől” minél hamarabb átkeljenek a medencén – tájékoztatta a strandon honlapunkat Varga Jenő, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elnökségi tagja, szakágvezető. 

A fiatal, csinos hölgyek bemutatója, majd Horváth Győző emberevő cápa elleni ádáz harca is számos nézelődőt vonzott. 

Vasárnap is érdemes lesz kilátogatni a Tófürdőre, hiszen az egyre fokozódó hőséget enyhítendő nemcsak gyönyörű hölgyeket lehet szemügyre venni, de újra lesznek mókás vízi játékok is, 14 órától pedig a ,,minden hónapban egy próba sorozat” folytatódik.

Ez esetben 12 hónapon át számos sportágban, a többi között gyaloglásban, futásban, kerékpározásban, úszásban és korcsolyázásban is lehet bizonyítani, hogy fittek vagyunk. 

Szóval és tettel, Tófürdőre fel!
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére