Hétvégi horoszkóp: Valami most kezdődik el

vkriszti-femina.hu • 2015. február 07., szombat •
Különleges hétvége elé nézünk, a csillagok ígérete szerint, most új fejezet indulhat el sokak életében. Olyasmi kezdődhet, ami nagyban meghatározza a jövőt.
Hétvégi horoszkóp: Valami most kezdődik el

Kos: Egy rokonod segítségedre szorulhat a hétvégén, aminek te szívesen eleget is tehetsz, igaz, a pihenésre szánt időd csökkenhet. Amint végzel, igyekezz kikapcsolódni! Ami a szerelmet illeti, párban nagyon pozitívan alakulhat hétvégéd, sikerülhet tökéletes harmóniába kerülnöd kedveseddel. Ha nincs párod, a hétvégén társaságban tölthetsz egy kis időt, ami alkalmat adhat rá, hogy ismerkedj, flörtölj. Tégy így, és horogra akadhat valaki.

Bika: Hétvégén alkalmad lehet véghezvinni sok halogatott tennivalód. Kedveseddel, ha van, hétvégén emlékezetes órákat tölthetsz együtt. Azt érezheted, ez az időszak meghatározó kapcsolatotok szempontjából. Innentől valóban új fejezet indulhat életetekben. Szingli vagy? Vonzalmad és kacérságod siker koronázhatja a hétvégén: megismerhetsz valakit, akivel a jövőben egy pár lehettek. Minden azon múlik, mennyire hiszel a dologban.

Ikrek: Kissé falánk lehetsz hétvégén, próbáld visszafogni magad! Szívügyeidet illetően most a testi szerelem oldala erősödhet fel. Hétvégén pároddal lépten-nyomon összegabalyodhattok. Ha nem is mozdultok ki, csak otthon lesztek, még akkor sem fogtok unatkozni. Nincs párod? Erősnek és magabiztosnak érezheted magad, ami remek alap egy új kapcsolathoz. Készen állhatsz, hogy jöjjön a szerelem, de ne erőltesd, mert úgy távol marad.

Rák: Rákként vita ígérkezik közted és párod közt a hétvégén, amit csak kölcsönös megérteni akarással simíthattok el. Ha erre nem vagytok képesek, sajnos szét is mehettek. Ha így alakul, új időszak veszi kezdetét életedben, de ha együtt maradtok, akkor is kezdjetek tiszta lappal! Szingliként egy szórakozóhelyen megkörnyékezhet egy pasi, aki csak le akar fektetni. Légy óvatos, ismerd fel! Ezektől függetlenül szép hétvégéd lehet.

Oroszlán: Kreatív éned törhet elő, és alkothatsz hétvégén valami nagyszerűt. Párkapcsolatod napról napra mélyülhet. A napokban különösen fontos kérdések kerülhetnek köztetek napirendre, és az egyetértésnek hála nagy léptekkel haladhattok a tartós boldogság felé. Új, feledhetetlen időszak veszi kezdetét. Nincs párod? Nézz szét a neten! Meglátod, mennyi lehetőséged van párra lelni! Innentől csőstül jöhetnek a jelentkezők.

Szűz: A stresszes hét nem tehetett jót sem idegeidnek, sem lelkivilágodnak. Párban ez a hétvége szóljon csak kettőtökről. Sokat dolgozhattok, kevés időtök lehet kettesben. Mostantól változtass ezen, és fordulatot vehet életetek egy jobb irányba, boldogan és elégedetten. Szingli vagy? Irigykedve nézheted a szerelmeseket, de ahelyett, hogy ez elszomorítana, inkább örülj, hogy rád is hamarosan ez vár, akár már Valentin-napon.

Mérleg: Hétvégén pénzügyi okokból nézeteltérés támadhat közted és párod közt. Igyekezzetek kompromisszumra jutni, és belátni a másik igazát. Így hamar túljuthattok rajta. Szingliként ideje újra ismerkedned! Ez a hétvége legyen az új kezdet hétvégéje, dobd be magad! Egyébiránt jól telhet a hétvégéd, igaz, felbosszanthat valaki egy kicsit. Mindig igyekezz higgadt maradni, mert ha nem így teszel, könnyen meg is bánthatsz mást!

Skorpió: Apróbb féltékenységi zűr támadhat közted és párod közt, mivel egy harmadik személy rondíthatott bele a képbe. Most jól gondoljátok át, ki mire vágyik, és aszerint cselekedjetek. A csillagok jóslata szerint a probléma csak még jobban összehoz titeket. Egyedül vagy? Magányosnak érezheted magad hétvégén, de ez nem azt jelenti, hogy hívogatni kellene exed. Helyezd magadtól jó messzire a telefonod! Hiba lehet tárcsázni.

Nyilas: Szépítkezésre alkalmas hétvége a mostani, kényeztesd magad órákon át minden jóval! Meglesz a hatása! Párban a hétvégéd sajnos nem ígérkezik felhőtlennek, mert kevesebb időtök lehet egymásra, mint szeretnétek. Ne búsulj, a lényeg, hogy szeretitek egymást. Minden körülmény másodlagos. Egyedülállóként barátnőd bemutathat egy helyes pasinak, ám egy idő után rájöhetsz, a külcsín nem rejt belbecset magában.

Bak: Hétvégén egy ismerősöd új állást ajánlhat neked. Ha elfogadod, új fejezet indulhat életedben. Szingliként rivalizálhatsz egy másik nővel, ám ezzel nem fogod meghódítani a kiszemelted szívét. Engedd el ezt a butaságot, és légy laza! Arra harapnak a férfiak. Ha van párod, sokat aggodalmaskodhatsz egy másik nő miatt, ám ezzel nem, azzal viszont annál inkább magad mellett tarthatod párod, ha sokat mosolyogsz, és jól érzed magad.

Vízöntő: A közeljövőben rendszeres pénzbevételre számíthatsz, ami megoldhat sok anyagi kérdést életedben. Új időszak jöhet, bőségben, legalábbis az eddigiekhez képest. Bár lehet egy apróbb konfliktusotok, alapvetően jól alakulhat pároddal a hétvégéd. Viták mindenhol előfordulnak, ez ne keserítsen el! Ezáltal is tanultok. Szingliként sokat járhat a fejedben egy férfi ismerősöd, aki bizony hasonlóan sokat gondolhat rád. Ideje lenne tennetek is valamit ügyetek érdekében.

Halak: A sok hajtás után nagyon jól jöhet neked a hétvége. Pároddal nagy terveket szövögethettek a hétvégén, és ez mindkettőtöket megerősíthet szándékában, hogy együtt szeretnétek megöregedni. A napokban még egy lépcsőfokkal feljebb léphettek, új időszak indulhat életetekben. Szingli vagy? Ha nem jársz ismerkedni, nem is lesz senkid. Ne várd, hogy bekopogtat álmaid pasija. Irány ismerkedni, szórakozni! A szombat a tiéd lehet.

közösség

további frisss

lap tetejére