Hétvégi horoszkóp - nem várt meglepetések

vkriszti-femina.hu • 2015. április 18., szombat •
Végre fellélegezhetünk kicsit a munkanapok után, hiszen itt a hétvége, a kikapcsolódás ideje. A szombat és a vasárnap ugyanakkor nem ígérkezik eseménytelennek, sokan meglepetésre számíthatnak.
Hétvégi horoszkóp - nem várt meglepetések

Kos

A hét könnyebbre sikerülhetett, mint vártad, de a pihenés nálad is bizonyára elkél. A hétvége azonban nemcsak a kikapcsolódásra adhat alkalmat, de jó időpont kitűzni magad elé egy új célt, akár a szerelem kapcsán is. Pároddal kapcsolatodban pozitív fordulatra számíthatsz, mind lelki, mind testi értelemben. Szingliként leszólíthat egy férfi, akivel izgalmas kaland várhat a közeljövőben.

Bika 

A hetet remek ötletekkel a hátad mögött zárhatod, ami új lendületet adhatott. A Merkúr a jegyedben járva lehetővé tehette számodra, hogy tisztán átlásd a lehetőségeidet: ne siess azonban a döntésekkel, hagyd, hogy minden kiforrja magát benned. Ami a szerelmet illeti, a hétvége során valóra válhat egy romantikus álmod. Akár párban vagy, akár egyedül, mindez nagyon ígéretesen hangzik.

Ikrek

A hétvége nagyszerű alkalmat adhat neked a felhőtlen kikapcsolódásra. Jó hangulatú filmezés, barátnős program, vidámság várhat, vasárnap estére maximumra töltve benned a jó energiákat. A napokban a Kosban tartózkodó újhold jó táptalajt adhat az újrakezdésnek: pároddal lezárhatjátok régi vitáitokat, és tiszta lappal folytathatjátok, egyedül pedig egy új szerelem kerülhet kilátásba egyik rokonod közbenjárásával.

Rák 

Szombaton a Kosba lép az újhold, ami erőt és kitartást adhat neked az újrakezdéshez. Ha tervbe vettél valamit, most kezdd el véghez vinni! Pároddal a hétvégén végre lehet egy kis időtök kettesben lenni. Méterekkel a föld felett járhattok, ami az érzelmeiteket illeti. Ha nincs párod, hétvégén váratlanul összefuthatsz egyik exeddel, ami azonban nem lesz kellemetlen meglepetés.

Oroszlán 

A hétvége a szívügyeké lehet ezúttal. Szerelmi életedben ugyanis meglepő fordulat várhat: ha egyedülálló vagy, olyasvalaki részéről tapasztalhatsz közeledést, akire sohasem számítottál volna. Gondold át, mit kezdesz a helyzettel. Párban egy vita során kiderülhet valami a kedvesedről, amit nem is sejtettél, viszont hamar elvonulhatnak a viharfelhők, és az ágyban köthettek ki.

Szűz 

Szombaton magabiztosabb és határozottabb lehetsz, mint máskor, vérmesebben védheted az érdekeidet. Párod és közted a hangulat időként kicsit fel is paprikázódhat. Érvelj higgadtan mindenesetre. Nincs párod? Hétvégén családi körben teljesen meglepetésszerűen megismerhetsz valakit, aki elsőre szimpatikus lesz. A pasi ráadásul még a napokban randira is hívhat.

Mérleg 

Ha pénzügyi kérdések foglalkoztatnak, egy meglepő tanács hozhat megoldást. Párban a Kosban járó újhold lehetőséget adhat új szintre emelni a kapcsolatotokat. Mindez annak is köszönhető, hogy a mostanság zajló, erőviszonyokat feszegető vitáitok kezdhetnek lecsendesülni. Szingliként is új időszak veheti kezdetét: egy férfit ismerhetsz meg, aki különbözőségével hódít meg.

Skorpió 

A Bikában járó Merkúr a héten, így a hétvégén is letisztíthatja a gondolataidat a lehetőségeidre nézvést, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről vagy a jövődről. Mindez könnyen lehet, hogy felkavarja lelkedben az állóvizet, ám a feszültségre meglepetésszerűen érkezhet a gyógyír, onnan, ahonnan nem várnád. Szívügyeid nem mutatnak változást.

Nyilas 

Hétvégén végre jól kialhatod magad, amire nagy szükséged lehet a zsúfolt hétköznapok után. Nyugalmadat fokozhatja, hogy a napokban néha-néha borúsabb hangulatod helyét is átveheti a felhőtlen jókedv. Párodban mindenesetre remek partnerre lelhetsz mindebben. Nincs kapcsolatod? Hétvégén jól elszemezgethetsz a horogra akadó pasik közt, ám ennél több nem várható.

Bak

Kreatív ötleteid támadhatnak otthonod szebbé varázsolására, és ne is szabj ennek gátat, hiszen a szép és otthonos környezet még a hangulatra is jó hatással van. Ha párban vagy, tervezgessetek együtt, meglepően jó ötletei lehetnek. Ha nincs senkid, a lakás újjávarázsolása téged is megújíthat, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy késszé válj egy új kapcsolatra.

Vízöntő 

A hétvégén magad is meglepődhetsz, milyen gyorsan és hatékonyan végzel teendőiddel, aminek hála sokkal több időd maradhat magadra és a pihenésre, mint eredetileg remélted. Pároddal hosszú távú terveitek kerülhetnek napirendre a hétvégén. Nincs párod? Egy szórakozóhelyen nagyszerű csajos program várhat, miközben új ismeretség is születhet, mégpedig mindjárt két jóképű férfival.

Halak 

Hétvégéd pozitívan alakulhat. Párodban és benned felmerülhet a kapcsolatotok komolyabbra fordításának gondolata. Ötleteivel, terveivel meglephet téged, ám mindenképpen jó értelemben. Nincs párod? A hétvégén szingliként feldobódhatsz, ugyanis egy férfi lépten-nyomon meglephet az irántad való viselkedésével. Hódító hadjárata a végén még sikeres is lehet.

 

közösség

további frisss

lap tetejére