Ha elolvassa, megtudja, milyen lesz a hétvégéje!

vkriszti-femina.hu • 2015. március 28., szombat •
Bár a hétvége tartogat sok pihenést és mosolyt, sokak számára kellemetlen meglepetést is hozhat.
Ha elolvassa, megtudja, milyen lesz a hétvégéje!

Kos 

Hétvégén igyekezz jól kipihenni a hétközbeni stresszt! Aludj sokat, és próbáld elfelejteni a munkahelyi dolgokat! Szingliként rengeteget gondolhatsz egy férfira, akit nemrégiben ismertél meg. Nem kizárt, hogy több is lehet a dologból, de ezért tennetek kell. Párban vagy? A hétvége nyugalomban és harmóniában telhet kedveseddel, és végre túlléphettek egy korábbi félreértésen is.

Bika 

Hétvégéd remekül telhet, egy régóta halogatott programra most végre sor kerülhet. Feltöltődhetsz testileg-lelkileg, igazán irigylésre méltó napok elébe nézhetsz. Párban a hétvégétek nagyszerűen telhet, az imént említett program akár közös is lehet, a ketten megélt élmények pedig még közelebb vihetnek egymáshoz. Szingli vagy? Bizsereghet körülötted a levegő, most esélyes egy új pasijelölt.

Ikrek 

Pároddal sokat beszélgethettek a jövőtökről a hétvégén, ám néhány ponton meglepődve tapasztalhatjátok, hogy nem közös az elképzelésetek. Bár ez elsőre ijesztő lehet, nem lehetetlen közös nevezőre hozni életeteket. Egyedül vagy? Akkor talán már nem sokáig: a hétvége randigyanús. Arra azonban emlékezz majd, hogy egy-egy váratlan apróságon ne akadj fenn, ismerkedj bátran!

Rák 

Hétvégéd kicsit másképp alakulhat, mint tervezted, egy váratlan dolog miatt. Ha van kapcsolatod, egy közös programotok sajnos kudarcba fulladhat e miatt a dolog miatt. Bár egyikőtök sem számít a nehézségre, együtt könnyűszerrel megoldhatjátok. Ha nincs párod, összeakadhat tekinteted egy helyes pasiéval, ám arra juthatsz, hiába minden, ha neked másvalaki kell.

Oroszlán 

Hétvégén kezedbe kerülhet néhány régi emlék, ami nosztalgikus hangulatba hozhat, ám az egyik kissé fel is kavarhat téged. Ne aggódj, mindez a dolog váratlansága miatt történhet meg, hamar elfelejted, ha belefogsz valami másba. Ha van párkapcsolatod, következő napjaitok fókuszában a testi örömök állhatnak. Nincs senkid? Csapj egy csajos estét hétvégén, élvezd, hogy független vagy!

Szűz

Szűzként meglepődve tapasztalhatod, hogy anyagi kereteid szűkösek a hó végére. Bár az a takaró, ami alatt te nyújtózhatsz, csak a térdedig ér, nem kell elkeseredned, inkább ötölj ki valami jó stratégiát, amíg nem lesz fizetés. Párod részéről sok figyelmet és törődést kaphatsz, ami boldoggá tehet. Szingli vagy? Egy olyan férfi kezdhet ostromolni, akinek a közeledése kéretlen.

Mérleg 

Nagyszerű családi program várhat a hétvégén, mindemellett időd lehet végre kicsit magaddal is foglalkozni. Szerelmi életed fordulatot vehet, ha egyedül vagy, ugyanis egyik barátnődön keresztül megismerhetsz egy ígéretes férfit. Légy nyitott, és flörtölj bátran! Van párod? A családi program és a magadra szánt idő mellett próbálj minél többet lenni kedveseddel is, ez fontos!

Skorpió 

Párod és közted lehet egy vita a hétvégén, ugyanis váratlanul olyasmit mondhat, ami elég kellemetlenül érinthet. Bár nehéz lehet túllépni rajta, igyekezz! Nem várhatod el senkitől, hogy tökéletes legyen, hiszen mindenki ember! Persze azért beszéljétek meg, mi esett rosszul. Szingli vagy? A hétvégén nagyon kiegyensúlyozott lehetsz, semmi hiányérzet nem valószínű szívügyekben.

Nyilas 

Hétvégéd rózsásan alakulhat, nagyszerű tavaszi program és emlékezetes pillanatok várhatnak. Ha van párkapcsolatod, akkor ez a program kedveseddel közös lehet. Egyébként is kiváló lehet most köztetek az összhang. Egyedülálló vagy? Rád startolhat egy helyes pasi, de az a kellemetlen meglepetés érhet, hogy foglalt. A legjobb, ha legyintesz, és optimistán továbblépsz.

Bak 

Ideje sportolni, kimozdulni, hiszen most már valóban itt a tavasz! Ha sokat ültél hétköznap, felüdít majd a mozgás, illetve a friss levegő! Párban jövőbeni terveitek kerülhetnek szóba, színes és izgalmas beszélgetések várnak. Amennyiben egyedülálló vagy, a hétvégén kedves bókot kaphatsz egy pasitól, ám randimeghívásra már nem sok esély van. Azért ennek is örülni kell!

Vízöntő 

Vízöntőként tele lehetsz tervekkel és vágyakkal a közeljövőre nézve, és sok mindent sikerülhet is elérned, ha ilyen lelkesedéssel nézel ezek elébe. Hétvégén érdemes lenne sorra venned, mit és hogyan képzelsz el. Párban sajnos kicsit hiányérzeted lehet valami miatt, ezt mindenképp oszd meg kedveseddel, hogy tehessen ellene! Szingli vagy? Egyre érik a szíved egy új párra.

Halak 

Előfordulhat, hogy hétvégéd nem úgy alakul, ahogy elképzelted, egy rokonod ugyanis váratlanul keresztülhúzhatja számításod. Bár ez kellemetlenül érinthet először, a végén mégis jól jöhetsz ki. Ha nincs párod, hétvégén huncut flört várhat egy ismerősöd ismerősével. Van kapcsolatod? Egy apró pénzügyi vitától eltekintve minden jól alakulhat a hétvégén köztetek.

közösség

további frisss

lap tetejére