Hétvégén nyit a Fedett Uszoda, de...

frisss.hu/szombathely.hu fotó: Hornyák Emőke • 2016. december 01., csütörtök •
Még nem a nagyközönségnek. Az úszni vágyóknak még pár napot várni kell.
Hétvégén nyit a Fedett Uszoda, de...

A szombathelypont.hu információi szerint hétvégén nyit a Fedett Uszoda, ami nagyon valószínű, hiszen múlt héten nekünk is úgy nyilatkotak, hogy demceber elején újra kinyit. 

Mint írják: 

Nagyüzemmel kezdi meg működést a Fedett Uszoda. Pénteken 19:30-tól egy OB I/B vizalabda mérkőzés szerepel a programon, ahol a Vasi Aligátorok a Dunakanyar Waterpolo együttesét fogadják. A szombathelyiek az OB I/B-s bajnokság B csoportjának ötödik helyét foglalják el, míg a vendégek a nyolcadik pozícióban vannak, így szórakoztató, kemény összecsapásra lehet számítani.

Szombaton és vasárnap pedig Vízmű SC szervezésében a XIV. Claudius Kupa korosztályos úszó versenyt bonyolítják le. A nevezés még nem zárult le; de 15­20 egyesületből mintegy négyszáz úszót várnak. Lesznek külföldi résztvevők Ausztriából és Szerbiából is.

A program mindkét napon az országos bajnokságok, illetve világversenyek rendjét idézi. Szombaton és vasárnap is délelőtt és kora délután rendezik az előfutamokat mind a négy korosztályban, a döntők pedig 17 órakor kezdődnek.

A nagyközönség december 5-én (hétfőn) reggel 6 órától veheti birtokba a felújított Fedett Uszodát, amelynek pontos nyitva tartásáról, az uszoda ezen a vasivíz oldalán tájékozódhat.

közösség

további frisss

lap tetejére