Hétvégén a tornáé lesz a főszerep Szombathelyen

Frisss - fotó: frisss.hu • 2017. szeptember 07., csütörtök •
Közel 100 férfi és 50 női tornász indult a montreali világbajnokság főpróbájaként tekintett Torna Challenge Világkupára.

Már pénteken megkezdődik a szombathelyi Torna Challenge Világkupa selejtezője, majd szombaton és vasárnap a szerenkénti döntőket bonyolítják le. A Magyar Torna Szövetség és a helyi szervező bizottság különös figyelmet szentel arra, hogy a megmérettetés a legjobb szakmai színvonalat biztosítsa a versenyzők számára.

A nézők számára is érdekes versenyek lesznek, és itt a nem szakmai közönségre is gondoltunk – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára. A cél az, hogy a versenyzők a lehető legprofibb körülmények között tudják bemutatni a gyakorlataikat. Különösen figyelünk arra, hogy két gyakorlat között nincs leállás, a pörgős, élvezetes programot láthat a közönség. A bemelegítő teremben ugyanolyan minőségű szereken készülhetnek az indulók.

A szeptember 8-10. között megrendezett versenyre egyébként közel 150 tornász érkezik a vasi megyeszékhelyre. A megmérettetés pedig azért különösen fontos, mert többen a kanadai világbajnokság főpróbájaként tekintenek a szobathelyi világkupára.

közösség

további frisss

lap tetejére