Hétindító horoszkóp - nézd meg, mit hoz a hétfő!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 09., hétfő •
A hétfő sokunk számára maga a borzalom. Vége a hétvégi lustálkodásnak, újra munkába kell menni. Nézd meg a Frisss.hu hétindító horoszkópjában, hogy tényleg borzalmas napra kell-e számítanod, vagy esetleg kellemes meglepetés lesz a hétfő.
Hétindító horoszkóp - nézd meg, mit hoz a hétfő!

Kos: Ne higgy a mendemondáknak! Ma olyan pletykák jutnak el hozzád, amelyekből egy szó sem igaz. Mielőtt tehát elítélnél bárkit olyasmiért, amit nem tett meg, vagy amit máshogy szeretett volna megtenni, mint ahogyan végül sikerült, érdemes elgondolkodnod egy kicsit. Ne hagyd, hogy a körülötted lévő manipulációs szándékok játékszere legyél, és ne hagyd, hogy mások döntsék el, mit gondolsz a világról.

Bika: Lehet, hogy valaki ne szívesen működik együtt veled ma, vagy talán nem szívesen ad neked kölcsön ma. Fontos tudnod, hogy ez nem rólad szól, hanem róla. Ennek megfelelően sem megsértődnöd, sem megharagudnod nem kell rá. A legjobb az lenne, ha elengednéd ezt az eseményt, és egyszerűen csak hagynád, hogy mindent a jótékony feledés, és a megértés borítson be.

Ikrek: Annyira nagyon szeretnél segíteni valakinek, hogy elfelejtesz valamit: Te csak abban tudsz segíteni, amihez értesz. Amihez nem értesz abban csak tippelgetni, találgatni tudsz, ez azonban talán nem bizonyul hétfőn elégségesnek. Ne felejtsd el, hogy az is hatalmas segítség, amihez valóban értesz. Az erőd felül tett vállalások azonban téged is gyengítenek, és a másiknak sem jelentenek valós segítséget.

Rák: Érdemes ma listát írnod mindarról, hogy mi mindenre van szükséged, és hogy mi mindent kell megcsinálod. Enélkül a lista nélkül könnyedén belezavarodhatsz a dolgokba, és könnyen lehet, hogy semmi sem úgy alakul, ahogyan azt tervezted. A lista azonban olyan, mint egy biztosíték: Amit ott leírsz az segít megteremtened mára mindazt, amit szeretnél.

Oroszlán: Ha elfelejtesz valamit, akkor legalább az jusson eszedbe, hogy kik azok, akikre mindig számíthatsz: A barátnőid. A barátnőid azok, akik tudnak neked segíteni, és ők azok, akik szívesen segítenek is neked. Ma legalább azt ne felejtsd el, hogy ha segítséget kérsz, akkor mindig van segítség. És persze azt sem árt észben tartanod, hogy mihez és milyen segítséget kérsz a barátnőidtől. Legalább addig, amíg elmondod nekik.

Szűz: Itt az ideje, hogy meghozz néhány nagyon fontos döntést, és hogy kimondj néhány nagyon fontos szót. Ha pedig kimondod ezeket a szavakat, és meghozod ezeket a döntéseket az épp olyan lesz, mint egy tündérmesében a varázspálca suhintása. Most a szavaid és döntéseid lesznek a varázseszközeid: Ezek azok, amelyek beindítják az egész világ változásait, ezek azok, amelyek beindítják a csodákat.

Mérleg: Mély megnyugvás lesz rajtad úrrá hétfőn. Ma szinte az egyik pillanatról a másikra kiengeded a feszültséget és elengeded az összes stresszt. Ma egy esemény segít neked megértened azt, hogy felesleges stresszelned, felesleges görcsölnöd, és teljesen felesleges aggodalmaskodnod. Mindezek helyett választhatod azt is, hogy minden helyzetben megkeresed a jót, és a továbbfejlődés lehetőségét.

Skorpió: Itt az ideje, hogy meghozz végre egy elhatározást. Napok, hetek óta motoszkál benned egy fogadalom, egy vállalás, egy terv. Hétfőn, az új hét arra is apropót kínál, hogy belevágj ebbe a tervbe, és hogy elkezd a megvalósítását. Fontos, hogy ma a tőled telhető legnagyobb lépést tedd meg ezzel a tervvel kapcsolatban. Lehet, hogy ez egy hatalmas lépés, de az is lehet, hogy csak egy aprócska. A lényeg, hogy megtedd.

Nyilas: Ha tanácstalan vagy, és ha nem tudod, hogy mit mondj, akkor mindig van egy jó megoldás. Igaz, ez a megoldás olyan egyszerű, olyan banális, hogy talán gyakran pont az egyszerűsége miatt nem jut az eszedbe. Gyakran talán pont azért nem döntesz így, mert attól félsz, hogy ha ezt választod, akkor hátrányba kerülsz másokkal szemben. Hogy mi az, amit ilyenkor megtehetsz? Nos, mindig dönthetsz úgy, hogy akkor inkább csendben maradsz.

Bak: Hétfőn gondolod át a táplálkozásodat, az étrendedet, a diétádat. Itt az ideje annak, hogy megvizsgáld valóban jó-e neked az az étrend, amelyet követsz. Valóban arra van-e szükséged, vagy inkább valami mással kellene próbálkoznod. Ma érdemes lehet egy táplálkozástudományban jártas ismerősöddel is átbeszélned ezt a témát. Könnyen lehet, hogy a végére olyan megoldás születik, amely neked is sokkal jobb, mint a jelenlegi étrended.

Vízöntő: A hétfőt a legszívesebben még hozzácsapnád a hétvégéhez. És miért is ne tehetnéd ezt meg? Miért is ne dönthetnél úgy, hogy most kivételesen három napos lesz a hétvégéd? Ha ma dolgoznod kell, akkor legalább ne vállalj túlórát, és indulj el haza időben. Az otthon töltött időd jelentős részét szánd pihenésre, olvasgatásra, és arra, hogy olyasmiket csinálj, amiket hétvégén szoktál.

Halak: Ma olyasvalakivel találkozhatsz, akivel már régóta nem futottál össze. Jó, ha nem szervezel semmi sürgőset estére, így lesz időd arra, hogy beülj ezzel a régi ismerősöddel valahova. Lesz időd arra, hogy meghallgasd a történeteit, és lesz időd arra is, hogy te magad is mesélj neki. Hidd el: Mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy egy kis időt ismét egymással töltsetek, és ismét egymásra figyeljetek, amennyire csak tudtok.

közösség

további frisss

lap tetejére