Heti horoszkóp: ezt üzenik a csillagok!

vkriszti-ezoterikus.hu • 2015. április 07., kedd •
A héten a Nyilasra jó hatással van a Vénusz, a Bak nagyon öntudatos lehet.
Heti horoszkóp: ezt üzenik a csillagok!

Kos: Ha magányos vagy nem csoda, hogy nagyon vágysz arra, hogy egy szerelem vagy egy igazán erotikus, szenvedélyes élmény végre alapjaiban felforgassa az életedet. Sok feszültséggel kellett szembenézned az elmúlt hetekben, és bizony rád is fér a lazítás, na meg az öröm és a játékosság is, ebben igazán nagy segítségedre lesz a Vénusz és a Jupiter. Ha már van párkapcsolatod, ne kockáztasd ezt egy kalandért! Felesleges energiáidat inkább munkádba fektesd, ott most duplán megtérül. 

Bika: Végre eljött a Te időd, hisz megtérülhet az a rengeteg idő és energia, amit munkahelyi előmeneteledbe fektettél. Kiváló lehetőséget kaphatsz előrelépésre, új munkára, vagy akár saját vállalkozás alapítására. Kemény munkád gyümölcsét végre magadénak tudhatod. Most ne keress időt a lazításra, hisz még mindig sok munka vár rád a végleges siker eléréséig. A hétvége nagyon kellemesnek ígérkezik, a magányosok szerelemre lelhetnek. 

Ikrek: Vénusz most nem lesz kegyes hozzád, ezért kissé érzékenyebbé, és lelkileg törékenyebbé válhatsz, a megszokottnál. Nem találod a helyed, úgy érzed, nem mennek a dolgaid, bármibe kezdesz, nem tudod befejezni. Szerencsére ez a kellemetlen időszak csak néhány napig fog tartani, s hétvégére végleg lezáródik. Akár magányos vagy, akár elkötelezett, romantikus napok várnak rád a hétvégén, használd ki az ismerkedés lehetőségét. 

Rák: Igazán kedvező a csillagállás ezen a héten, s azon kívül, hogy munka terén sikereket érhetsz el, érzelmi téren is fontos változások következhetnek be életedbe. Számodra nagyon is fontos, hogy kimutathasd érzelmeidet közvetlen környezeted felé. Sokszor úgy tűnhet, hogy kissé szentimentális vagy. Ettől egy kicsit elkeseredhetsz, de erre valójában nincs okod, hisz, akár tettekkel is kifejezheted mély érzelmeidet. 

Oroszlán: Családod, barátaid segítséget kérhetnek tőled, mert tudják, hogy nagylelkű és nagyon segítőkész ember vagy, ráadásul most olyan hangulatban vagy egy jótékony Vénusz hatás miatt, hogy bárkinek hajlandó vagy szívességet tenni. Akár anyagi segítségért is hozzád fordulhatnak, de ne segíts erődön felül. Ne mondj nemet semmilyen kérésre, de tudd, hogy megvan az esélye annak, hogy nem tudják neked visszaadni a kölcsönt. A magányosok számára nagyon kedvező napok következnek. 

Szűz: A Hold különösen érzelmi életedre lesz nagy hatással. Gyakran olyannak mutatod magad, mint aki teljesen érzéketlen, és teljesen mindegy számodra, hogy ki és mit érez a környezetedben, legyen szó munkáról, vagy a közvetlen családodról. Most viszont fordul a kocka, érzelgőssé válsz, kimutatod és kézzelfoghatóvá teszed érzelmeidet. Jól teszed, hisz környezetednek is szüksége van arra, hogy néha azt lássa, a kemény páncél mögött emberi lélek lakozik. 

Mérleg: Kedvező napok várnak rád, kiválóak az esélyeid arra, hogy anyagilag kicsit helyrerázódj, régóta húzódó gondjaidat most lerendezheted. Rengeteg erőfeszítésedbe került, hogy jelenleg egzisztenciádat megteremtsd, így ne hagyd, hogy ezt bármi is veszélybe sodorja. Kötelességtudatod és szorgalmad nem ismer határokat, és a heti csillagállás különösen kedvező arra, hogy újra valami nagy dolgot hozz létre. Magányosok könnyen szerelembe esnek a héten. 

Skorpió: Uránusz és Mars negatív hatása miatt számos kellemetlen helyzet alakulhat ki körülötted ezen a héten. Váratlanul viták középpontjába kerülhetsz, s belőled lehet bűnbak, pedig igazából nem vagy hibás, csupán a körülmények áldozata. Környezetedből többen is kissé kemény és furcsa megnyilvánulásokat mutatnak feléd. Emiatt lehangolt lelkiállapotba kerülsz, s csalódottnak érezheted magad. Még szerencse, hogy problémáidat megoszthatod családoddal, akiknél lelki vigaszra lelsz. 

Nyilas: Vénusz jó hatással van rád, tele vagy kreatív és új ötletekkel, amelyeket munkád, karriered és akár tanulásod során is érdemes lenne kiaknáznod. A fejedben szépen összeálltak a gondolatok, s pontosan tudod, hogy mit, hogyan, lehetne megvalósítani úgy, hogy komoly sikereket is arathass. Nem szabad megtorpannod az első akadályok láttán, ha úgy érzed, egyedül nem boldogulsz, családod vagy épp barátaid boldogan segítségedre sietnek. 

Bak: Nagyon öntudatos vagy, sokan a környezetedben úgy vélik, kissé esetleg agresszívan nyilvánulsz meg feléjük. Tele vagy önbizalommal, ami nem baj, és nagyon jól tudod, hogy mit akarsz, s azt mikor és milyen formában akarod megvalósítani, elérni. Rengeteg rejtett energiád és ötleted van, épp ideje, hogy valami igazán új dologba vágd bele a fejszéd, és ismét megmutasd az egész világnak, hogy képes vagy letenni valamit az asztalra. 

Vízöntő: Nyugalmas hétnek nézel elébe, munka és érzelmek terén egyaránt. Gondoskodó hajlamodat, odaadásodat most könnyedén kihasználhatja valaki, ezért légy óvatos az új ismerősökkel, különösen olyanokkal, akik kecsegtető üzleti ajánlattal keresnek meg. Idődet, energiádat inkább családodra, barátaidra, otthonodra szánd, hisz mostanában kissé elhanyagoltad őket. Szerelemi életed a hétvégén jelentős fordulatot vehet. 

Halak: Egzisztenciális helyzeteddel nem vagy megelégedve, sokkal többre vágysz, nagyon kevésnek érzed azt, amit eddig sikerült megteremtened. Úgy érezheted, hogy jóval több van benned, s jobbnál-jobb ötleted vannak arra, hogyan valósítsd meg terveidet. Való igaz, hogy egy kis újítás és jó ötleteid kiutat mutathatnának neked ebből az elégedetlen helyzetből. Mindössze csak akaratra és elhatározásra van szükség, s álmaid valósággá válhatnak. 

közösség

további frisss

lap tetejére