Hétfőtől szombatig Tavaszi Strauss Napok

[x] fotó: Ford Strauss Szombathely • 2017. március 23., csütörtök •
Középpontban az új Ford Kuga tesztvezetés!
Hétfőtől szombatig Tavaszi Strauss Napok

A Strauss Autószalonban, az idén 25 éves szombathelyi Ford márkakereskedésben március 20-25-ig tartják a Tavaszi Strauss Napokat. Az esemény középpontjában az új Kuga tesztvezetése áll és márciusi szerződés (és átvétel) esetén ajándék téligumi jár új Ford Fiesta, Focus, C-MAX, Kuga  modellekhez. Emiatt mindenképpen megéri még márciusban megvásárolni ezeket a modelleket, de vajon miért érdemes még márciusban a Straussnál új Fordot venni, és mely modelleket pontosan?

Az értékesítési csapat minden kérdésünkre válaszolt.

- Nézzük először is az új Ford Kuga-t, hiszen ez a legújabb Ford modell és a Tavaszi Strauss Napok főszereplője. „A Ford minőséget, eleganciát és erőt sugárzó terepjárója” – írja a ford.hu. Az oldal információi szerint az autó fő jellemzői az ultramodern stílus kívül és belül, lenyűgöző erő, a vadonatúj, intelligens technológiák és rendszerek, mint pl. kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés és az intelligens összkerékhajtás rendszere.

 

Van érdeklődés az új Ford Kugára? Egy új modell általában listaáron gurul ki a gyárból és csak a termék életútjának végén árusítják extra áron, mit lehet tudni a Kuga áráról?

- Igen nagy az érdeklődés az új Kugára. Az árát tekintve pedig valóban drágább egy új modell, mint egy kifutó. Az új Kuga azonban már most nagyon kedvező feltételekkel vásárolható meg. Az autó kétkerék- és négykerék-meghajtással is rendelhető. Létezik egy ún.”Technology” széria, amely minden olyan kényelmi extrát tartalmaz, amire ügyfeleinknek szükségük lehet: automata légkondicionáló, érintőképernyős navigáció, kulcsnélküli indítórendszer, elektromos külső tükrök, tempomat, könnyűfém felnik, sötétített üveg, króm tetősín, LED nappali menetfény. A Technology felszereltségű kétkerék-meghajtásos új Ford Kuga 120 lóerős 1.5 EcoBoost turbóbenzin motorral 6 millió Forint alatti áron megvásárolható – ajánlja Farkas Zsolt értékesítési vezető a típust.

Mely modellt érdemes még akár azonnal megvásárolni? – kérdeztük meg Kőműves Miklóst a Straussnál.

- Városi használatra javaslom a Ford Fiestát, amely jelenleg éppen kifutó széria, így nagyon vonzó az ára. Augusztusban érkezik az új Fiesta, addig valószínűleg kiárusítjuk a kifutó készletünket, emiatt érdemes még most eljönni hozzánk. Széles színválasztékkal készültünk, 1.25 literes, 82 lóerős motorral felszerelt Technology és Titanium szériákból. A Technology tartalmazza már az automata klímát, Bluetooth teszi biztonságosabbá az utazást. A Ford Credit az autó kedvezményes vételárából további kedvezményt ad, így már hárommillió forint alatt kaphatnak ügyfeleink klímával felszerelt Trend felszereltségű Ford Fiestát -  tájékoztat minket Kőműves Miklós.

A Ford Fiesta egy ideális városi autó: kezes, fürge, kedvező a fogyasztása, fiatalos, divatos a formavilága és úgy tűnik, remek az ár-érték-aránya is. 

A Ford EcoSportot Wappel Tamás, a Strauss gépjármű értékesítője mutatta be nekünk:

- Az EcoSport a Ford S-SUV modellje, egy kisebb egyterű, amely magas üléspozíciót és jól belátható utakat biztosít, kényelmes, könnyen manőverezhető, sportos. Markáns, terepjáróktól kölcsönzött formája mellett prémium modellekre jellemző technológiák találhatók benne. Az autó kétkerék-meghajtású személyautó, terepjárós jellemzőkkel, már 4,1 millió forinttól elérhető. A kedvező ár köszönhető annak is, hogy a Ford év végén helyezi át az autó gyártását Indiából Európába, így a 2016-os modellből nagyobb mennyiséget rendeltünk – hívja fel figyelmünket Tamás a kiváló lehetőségre. Aki idejében gondol egy optimális teljesítményű és árú autó megvásárlására, már most keressen minket, hiszen a gyárból megrendelt autók még egyéni igények szerint alakíthatók!

EcoSport

A Straussnál további csodálatos új Fordok várnak minket, a szalonban Fiestán és EcoSporton kívül Ford B-MAX, C-MAX, Mondeo, a telephelyen pedig szinte a teljes haszongépjármű-paletta várja a cégek, vállalkozások vezetőit.

Ismerkedjenek meg Önök is a Ford tavaszi kínálatával – mi pedig hamarosan visszatérünk a Strausshoz, hogy kipróbáljuk az „intelligens technológiákat”!

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére