Gyönyöshermánban minden kéznél van

(x) • 2014. március 26., szerda •
Ha a világ Gyöngyöshermán lenne, akkor a kellős közepe a Harangláb lenne – ez egészen biztos. Megbízhatóság, minőség, és kényelem egy helyen: a Szent István király utca 20. szám alatt.
Gyönyöshermánban minden kéznél van

A zöldövezetben élni maga a nyugalom. Sokan hihetik, hogy ilyenkor problémás a bevásárlás, az ügyek intézése... De Gyöngyöshermánban ez másként van!

A Harangláb ABC, Söröző, Trafik és Lottózó az elmúlt években az ott élők életének szerves részévé vált. Nem csak azért, mert itt egy helyen szerezhető be minden, hanem azért is, mert a kedves kiszolgálás náluk alap, és nem kiváltság!

 

A vásárlókat minden nap friss pékáru és helyben sütött termékek várják, a megszokott tejtermékek mellett pedig, friss házi tej is beszerezhető az automatából. Ezen kívül van még hentesáru, zöldség-gyümölcs, háztartási és vegyi áru, édességek, sőt minden nap aktuális hírlap is széles választékban! A jó időben jól esik egy hűsítő jégkrém is a kicsiknek, egy hideg alkoholos, vagy épp alkoholmentes üdítő a nagyoknak...

Az sem baj, ha lejárt a buszbérlet, vagy elfogyott a jegy, mert azt is beszerezheti náluk! És ha valaki a szerencséjét is próbára tenné, akkor Tippmixelhet, sőt lóversenyre is fogadhat, ha épp úgy tartja kedve. Ráadásul a sporteseményeket a Sörözőben, kivetítőn izgulhatja végig, úgyhogy a foci VB meccseinek nyomon követésére sem kell majd más helyet keresnie! És ha már söröző, mikor dartsozott, vagy csocsózott utoljára?!

NYITVATARTÁS:

Harangláb Élelmiszer, és Trafik

hétfőtől-péntekig 6-19-ig

szombat 6-18-ig

vasárnap 7-12-ig

közösség

további frisss

lap tetejére