Ismét Hollywood-ot hozza el a Savaria Szimfonikus Zenekar

vkriszti-HCs • 2014. szeptember 24., szerda •
Október 9-10-11-12-én hatodik alkalommal szervezi meg a Savaria Szimfonikus Zenekar a Hollywood Classics-ot. Az idei esemény érdekessége, hogy csak közönség által választott filmeket dolgoztak fel. A jegyek az első három előadásra egy hét alatt elfogytak, így beiktattak egy negyedik előadást is. Ha Ön is szeretne a hollywood-i csillogás részese lenni, siessen!
Ismét Hollywood-ot hozza el a Savaria Szimfonikus Zenekar

A filmek palettáján valóban érződik, hogy nem egy ember állította össze, a csajos filmektől kezdve, a kalandfilmeken át James Bond-ig minden megjelenik: Gyűrűk ura; Eredet; Zorba, a görög; A Karib-tenger kalózai 3.; Távol Afrikától; Szex és New York; Amelie csodálatos élete; James Bond - A Holnap markában; Volt egyszer egy Amerika; Bridget Jones; Casino.

Néhány filmből több dalt is feldolgozott a zenekar. A zene mellé a táncot az Ungaresca Táncegyüttes biztosítja majd.

Az esemény sztárvendégei nem kisebb nevek, mint Danics Dóra, Pindroch Csaba, Czippán Anett, Gáspár Eszter.

Idén sem hiányozhat a jótékonyság a programokból, a sajtófal előtt készült profi fotók bevételéből az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központot támogatják.

Azonban a legnagyobb újdonság, amivel a szervezők kedveskednek, egy VIP-csomag, amit azok nyerhetnek meg, akik sikeresen kitöltik a Szimfonikus Zenekar oldalán a kvízt. Mérei Tamás, a zenekar vezetője, elmondta, hogy nem könnyítik meg a kitöltők dolgát, több olyan kérdést is feltettek, ami utánajárást igényel. 

De mit is takar ez a VIP-csomag? Limuzin megy házhoz a vendégért, és az szállítja a helyszínre; vörös szőnyeges bevonulás; az előadás után VIP party-n való részvétel; limuzin szállítja haza.

Ezek alapján a Savaria Szimfonikus Zenekar valóban Szombathelyre hozza Hollywood-ot. Csak meg ne jelenjen James Bond, ugyanis az idén nem Martinit szolgálnak majd fel...

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére