Határtalan gazdi szeretet

Horváth Maja, USA Today • 2015. június 10., szerda •
Ilyenre csak egy kutyus képes - hihetetlen, és egyben szívszorongató eset egy magát a gazdájáért feláldozó kutyáról.
Határtalan gazdi szeretet

A New York állam-béli Brewsterben történt balesetről az USA Today számolt be elsőként. A látássérült Audrey Stone épp egy gyalogátkelőn próbált átmenni, amikor látva az érkező buszt, közé és a busz közé ugrott kutyája, Figo. Az iskolabusz vezetője egyszerűen nem vette észre az érkező hölgyet és kutyáját sem. Szemtanúk elmondása szerint, amint a kutya meglátta, hogy érkezik egy busz és ütközni fog gazdájával,

azonnal közéjük vetette magát.

A hatvankét éves Audrey-nak kificamodott a könyöke és a bokája, eltört több bordája, kisebb fejsérüléseket szenvedett, de eszméletét nem vesztette el, és csak a kutyája felől érdeklődött egyfolytában.

Figonak egy nyílt sebe keletkezett, de gazdáját ő sem akarta elhagyni, végig mellette maradt. A golden retrivert a kiérkező mentők ellátták, bekötözték a lábát, majd később elszállították, mert egy műtéti beavatkozásra is szükség volt.

A busz vezetőjét a vizsgálat idejére szabadságra küldték, de annyi már biztos, hogy nem hajtott gyorsan, és a gyalogátkelőhely nem volt felfestve az eset helyszínén.

közösség

további frisss

lap tetejére