Hatalmas állásbörze volt a Sportházban!

Frisss.hu - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 20., csütörtök •
A Vas Népe szervezésében bárki tájékozódhatott a Vas megyei állásokról.
Hatalmas állásbörze volt a Sportházban!

Szerdán az érdeklődők nem riadtak vissza a nagy erejű széltől és a szállingózó hótól, hanem útnak indultak és benéztek a Vas Népe állásbörzéjére. Az Agora Művelődési és Sportházban a megye és a régió legnagyobb munkaadói állították fel saját standjukat. A 32 állomásnál bárki megmutathatta az önéletrajzát is, bátran érdeklődhetett a kínált állások után, hiszen a rendezvény ingyenes volt.

Fiatalok és idősebbek egyaránt nyüzsögtek az állomásokon, a munkaadókat képviselők pedig örömmel válaszoltak minden felmerülő kérdésre, mindenkinek segítettek, hogy megtalálják azt az állást, amit kerestek. Voltak, akik nagyobb csoportban érkeztek, mások csak magukban vagy ismerősükkel, de üres standot nem lehetett találni.

Leginkább a műszaki és betanított munkákra van szükség emberek, de a szellemi, valamint egyészségügyi és szociális munkában dolgozókra is nagy az igény. A Vas Megyei Kormányhivatal állomásán külön összegyűjtötték azokat az állásokat, amelyekben a hozzájuk beérkezett információk alapján szükség van dolgozókra.

Az álláskeresőknek igazán megérte benézni erre a börzére, mert nagyon sokszínű volt a kínálat, mindenki találhatott olyat, ami hozzá illik, és a megfelelő standoknál széleskörű tájékoztatást is kaphattak róla.

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére