Hat új Ford modell 2015-ben!

frisss.hu Fotó: Ford Strauss • 2015. október 17., szombat •
Őszi Strauss Napok a szombathelyi Ford Autószalonban.
Hat új Ford modell 2015-ben!

Október 15-17-ig ismét Őszi Strauss Napok a szombathelyi Ford autószalonban – hallható a Frisss FM 97.7-en, ellátogattunk hát mi is a Zanati úti kereskedésbe, ahova megérkezett az új Ford C-MAX és S-MAX, a két közismert egyterű új köntösben és motorválasztékkal.

2015-ben e két modellel együtt hat Ford modell újult meg a termékpalettán. Tavasszal érkezett a szombathelyi Strauss Autószalonba az új Ford Mondeo és az új Focus,  és heteken belül találkozhatunk az új Galaxyval. Tél végére az új Rangert, a Ford terepjáróját várják – tudtuk meg a szalon értékesítési vezetőjétől, Farkas Zsolttól.

Az Őszi Strauss Napok idején vevőszerződött új Ford személyautókhoz (Ford Fiesta, B-MAX, Focus, C-MAX és Kuga) év végéig való forgalomba helyezés esetén most ajándék  téligumi garnitúrát adnak, ezen felül több szalonautó árát és minden tesztautó árat ez alkalomból jelentős összeggel csökkentik. Az autók káprázatosak, tesztelésük során meggyőződhettünk a Fordok kiváló vezetési élményéről. Íme néhány információ a a legújabb Fordokról a vásárlók számára.

Az új Ford C-MAX

A közkedvelt Ford C-MAX a családok és cégek számára is kitűnő választás – az új modellben megújult a hűtőrács és a belső tér jelentősen változott. Az eddigi 125 lóerős 1.0 EcoBoost motor mellett megjelent az új 1.5 EcoBoost motor 150 és 182 lóerővel és az új 1.5 diesel motor 95/120 le változata. Ahogy a modell elődje is, a Grand C-MAX tolóajtóval, 7 üléssel is rendelhető. 

Ford Focus 2015

A technológiai újdonságok sora jelent meg a legújabb Fordokban: gyakran találkozhatunk az utakon  automatán beparkoló járművekkel. Az új Ford Focusban először megjelent opció közismert lett a tv-reklámok által és máig több száz érdeklődő tesztelte ezt a kényelmi opciót a Ford kereskedésekben.

Új Ford Mondeo

Az új Ford Mondeot erősebb és gazdaságosabb motorokkal gyártják, mint elődjét! A legalacsonyabb CO - kibocsájtás 94 g/km, a legalacsonyabb fogyasztási értéke 3,6 l/100 km! Alapfelszereltsége gazdagabb, széria felszereltség a hátsó integrált dupla kipufogó, a halogén nappali menetfény. Az 1.6-os motort kivéve minden modell Start Stop rendszerrel működik.

Ford Fiesta

A Ford Fiesta továbbra is a Ford paletta egyik legjobb ajánlata a városi autózáshoz. Az elektromos szervokormány segítségével a legkisebb helyeken is könnyen fordulhatunk velük, alacsony az üzemanyag-fogyasztásuk, és elérhető a Ford Credit 2,5%-os akciós THM-finanszírozásában.

Ford B-MAX

A Ford B-MAX fő jellemzője egyedülálló tolóajtaja. Nincs B oszlop, ezáltal a többi modellhez képest sokkal könnyebb a B-MAX hátsó üléseire beszállni és bepakolni, és  kényelmesebb kisgyermekünk biztonsági övét becsatolni. A Strauss ajánlja vadonatúj és kevés km-t futott B-MAX tesztautóit, amelyek között megtaláljuk az immár negyedszer Év Motorja díjat nyert 1,0 literes EcoBoost benzinmotort is. 

Negyedszer is Év Motorja az 1.0 EcoBoost!

Egy apró benzinmotor, amit rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztása és meggyőző teljesítménye miatt az autósok Európa-szerte megkedveltek, rendelhető immár csaknem minden Ford személygépjárműbe! Próbálja ki a háromhengeres turbó benzinmotor teljesítményét tesztautóinkban!

Tourneo Couriert

A kényelem az egyik legfontosabb  szempont, ami miatt a Strauss ügyfelei az új Tourneo Couriert, az 5 személyes személygépjárművet választják. Az új modellnek rendkívül kedvező az ára!

50 ÉVES A LEGENDÁS FORD TRANSIT

Fél évszázaddal ezelőtt került piacra a legendás Transit. A Ford négy Transit-modellből álló kínálatával - Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom és a 2 tonnás Transit -  a második legnagyobb márkának számít a haszongépjárművek európai piacán. (A Centre for Economics and Business Research felmérése szerint).

Érdemes tehát a Strausshoz ellátogatni, csütörtöktől egy héten át hosszabb nyitva tartással várják a Ford szerelmeseit!

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére