Három gyilkos téma, amely megölheti az első randit

Frisss/Men's Health • 2016. december 29., csütörtök •
Ugyanolyan kőbe vésett intelem, mint ahogy a „moziba ne szervezzük a nagy találkozást”!
Három gyilkos téma, amely megölheti az első randit

Évszaktól függetlenül jó dolog randizni. Szép lassan megismerjük egymást és egy kicsit (talán) önmagunkat is. Gombóc a torokban, izzadó tenyérrel próbáljuk a legjobb oldalunkat mutatni, ráadásul úgy, hogy izgalmas és megbízható társnak tűnjünk. Azért vétek lenne azt hinni, hogy elég a bevett stílust csípőből nyomni, hajunkat belőve, testünket illatfelhőbe burkolni és ezzel máris nyert ügyünk van.

Ahogy a kapcsolatban mindenért, úgy a szimpátiáért is meg kell dolgozni, minden egyes randin. Épp ezért nem szabad elrontani az első alkalmat! Pedig legtöbbször beleesünk ezekbe a hibákba és később értetlenül csóváljuk a fejünket, hogy vajon mit ronthattunk el? Ha mindenre nincs is kész válasz, most kiderül, hogy mely 3 témakört érdemes kerülni, ha szeretnénk folytatást is kicsikarni...

Filmek, művészeti alkotások:
Nagyobb darázsfészeknek bizonyul, mint elsőre tűnik, hiszen a legnépszerűbb alkotások hosszú percekig szolgálhatnak alapanyagként. Azonban nem árt észben tartani, hogy minden ember különböző, így könnyen keserű ébredéssel érhet véget az álmodozás. Ahány film, annyi féle szempont. Ez igaz a nézőkre is, így ha két olyan ember találkozik, akik ellentmondásba keveredhetnek egymással, meghalt a buli. Eltérő ízlések és igények - ezt tartsd észben és hagyd az aknamunkát egy későbbi randi alkalmára.

Pénz:
Ez az a téma, amely mindenki számára kellemetlen. Akinek van, azért nem szeret róla beszélni, akinek nincs... Ezt ugye nem is kell folytatni? Az első randin egyáltalán ne essen szó az anyagi helyzetről! Gondoljunk csak bele, ki szeretne abban a tudatban ismerkedni, hogy azért van mellettünk a kiszemelt partner, mert tele a tárcánk?! Később óhatatlanul szó esik az anyagi javakról, de ez már a jövő zenéje.

Exek:
Talán a legtöbbször szóba kerülő téma, ami egyben hangulatgyilkosként tehet pontot a randink végére - talán örökre. A legfontosabb, hogy a múltadnak ne legyen hatása a jelenedre, kár bolygatni az elfeledett dolgokat. Ráadásul, ha sokszor kanyarodsz rá az exedre azt a látszatot keltheted, hogy érzelmileg nem vagy túl rajta. Biztosan állítható, hogy ez a téma nem az első randira való!

közösség

további frisss

lap tetejére