Hányszor kéne szerelembe esnünk házasság előtt?

Szerző:Frisss.hu/EliteDaily.com - Fotó: pexels.com • 2017. április 24., hétfő •
Ne hagyd ki! Legalább ennyi kell egy harmonikus kapcsolathoz.
Hányszor kéne szerelembe esnünk házasság előtt?

Egy kutatás szerint a csajoknak tizenöt sráccal kéne smárolniuk, és legalább kétszer belezúgniuk valakibe, mielőtt elkötelezik magukat. Más felmérések szerint három-öt pasi a megfelelő „fogyasztási arány”. A lényeg, hogy mielőtt sor kerülne az esküvőre, fontos, hogy párkapcsolatok terén az ember több tapasztalatot is szerezzen.

Mi nem igazán hiszünk ezekben a kutatásokban, mivel teljesen egyedi, hogy kinél, mikor jön el a „nagy ő”. Ahhoz azonban, hogy tényleg bejöjjön az élet és harmonikusan működjenek a dolgok, másfajta szerelmeknek is be kell teljesedniük, mielőtt letennénk a voksunk valaki mellett.

Beleszeretni a saját világodba

Ha elfogadod önmagad és a világod, akkor nem jössz össze csak azért valakivel, hogy pótoljon nálad valamit. Ráadásul, kevesebb esélye van annak, hogy mellé nyúlsz a párválasztásnál. 

Beleszeretni az álmaidba

Az álmok közelebb visznek a céljainkhoz, hiszen mindannyian azon munkálkodunk, hogy megvalósítsuk őket. A számodra igazán fontos dolgokat pedig nem áldozhatod fel egy emberért. Ha így teszel, talán örökre őt fogod hibáztatni érte.

Beleszeretni a munkádba

A napjaid nagy részét a munkáddal fogod töltetni. Fontos, hogy motiváljon, inspiráljon, feltöltsön. Másrészt ezzel később hozzá járulhatsz a családod anyagi biztonságához. Nélküle csökkenhet az önbecsülésed és jelentéktelennek érezheted magad, ami sok mindent elronthat.

Fotók: pexels.com

Beleszeretni a lakhelyedbe

A kiegyensúlyozott élethez meg kell találnod álmaid városát, ami energiával tölt fel és ahol otthon érzed magad.

Beleszeretni a barátaidba

Bár furcsán hangzik, de gondolj csak bele… Boldog tudnál lenni a barátaid nélkül? Nem éreznéd úgy, hogy hiányzik valami az életedből? Itt persze nem a lángoló szerelemre gondolunk, ahol szerepet játszik a testi vonzódás, hanem arra a törődésre és szeretetre, amit az ember csak egy igaz barát iránt tud érezni…

via Elite Daily

közösség

további frisss

lap tetejére