Hamis hangokból és tehetségekből sem volt hiány a szombathelyi X-Faktor meghallgatáson

PCS - fotó: Hornyák Emőke • 2017. március 11., szombat •
A fiúk inkább magyar, a lányok pedig angol nyelvű felvételekkel próbálkoztak.
Hamis hangokból és tehetségekből sem volt hiány a szombathelyi X-Faktor meghallgatáson

Szombat délután valami készült a Fő tér közelében. Kisebb csoportokba verődve igyekeztek a fiatalok az idei tehetségkutató Vas megyei meghallgatására. Volt, aki egyedül, más pedig barátai kíséretében gyűjtött erőt, hogy kiálljon a világot jelentő deszkára.

A meghallgatás kis csúszással kezdődött, mert a technika megtréfálta a szervezőket, így pedig az első fellépőt is, aki bizonyára kellemetlenül érezte magát abban az öt percben. Majd minden a helyére került, a számítógép végre jól adta az alapot, Nándi pedig egy Máté Péter dalt énekelt el. Ezt követően a rockerek percei következtek, mert két Edda felvétel csendült fel.

Bizonyára a nagy tét, illetve az óriási érdeklődés miatt többeknek megremegett a hangja, vagy eltévesztette a dalszöveget. Persze a meghallgatáson ennek nincs jelentősége, hiszen az énekesek produkcióját rögzítik, majd Budapesten a szakavatott zsűri dönt a továbbjutók felől.

Néhány erőltetett és gyenge előadás mellett azért felkaptuk mi is a fejünket, hiszen akadt valóban különleges produkció. Nem is egy... Horváth Veronika New Yorkból érkezett és úgy tolta el Rihanna dalát, hogy a barbadosi énekesnő is elismerően csettintett volna. Werderits Ivett és Láng Laura produkcióját pedig többen is szájtátva hallgatták.

Szombat délután bebizonyosodott, hogy a csajok megint leigázták fiúkat a tehetségkutató szombathelyi meghallgatásán. Srácok, legközelebb tessék jobban felkészülni, mert a hölgyek alaposan feltették a mércét. Reményeink szerint Veronikát, Ivettet és Laurát a televíziós selejtezőben is viszontláthatjuk, mert bennünk ott van az a bizonyos X.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére