Ha ez az öt dolog passzol, akkor a megfelelő emberrel vagy

SZerző: frisss.hu/Elite Daily - Fotó: pexels.com • 2017. július 17., hétfő •
Valódi társra leltél vagy csak egy állomáson időzöl?
Ha ez az öt dolog passzol, akkor a megfelelő emberrel vagy

Egy párkapcsolat sem egyszerű, de valóban a megfelelő emberrel vagy együtt? Ha ez az öt dolog stimmel, akkor nem kell aggódnod. 

Megváltozott életed, mióta vele vagy

Ha amióta vele vagy olajozottabban mennek a napjaid, nem akadsz ki minden apróságon és nem tűnnek annyira ijesztőnek a problémáid, akkor már ugorhatunk is a következő pontra… 

Gyakran mosolyogsz, ha eszedbe jut

Aki jól érzi magát a bőrében és a magánélete is rendben van, az sokkal vidámabb. Már csak attól is mosolyog, ha a másikra gondol. Ha ez az apróság is képes feltölteni a nehezebb pillanatokban vagy csak simán szebbé tenni a napod, akkor alighanem jó úton jársz. 

Fotó: pexels.com

Sokat beszélgettek, akár semmiségekről is

A párkapcsolatokban fontos a szex, de még ennél is inkább az, hogy szellemileg jó hatással legyetek egymásra. Két ember között az érzéseket az intim pillanatok és a beszélgetések erősítik meg. Miért ne lehetne a szerelmed a barátod is? 

Bármikor számíthatsz rá 

Elengedhetetlen, hogy a párod melléd álljon és támogasson akkor is, ha valamilyen nehézséggel kell megküzdened. Te is megtennéd ugyanezt érte?  

Fotó: pexels.com

Beenged az életébe

Hiába vagy szerelmes a másikba, hogy ő valamiért nem enged magához közel. Persze vannak emberek, akik nehezen nyílnak meg, de ha ez idővel nem oldódik, akkor ideje elgondolkodnod azon, hogy vajon ő is szeret-e téged? Ha bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban próbáljatok beszélni a helyzetről. Ha továbbra is úgy érzed, hogy a párod nincs annyira oda érted, akkor lehet, hogy ideje tovább lépnetek…

via

közösség

további frisss

lap tetejére