Gyurátz Réka 20 centiméterrel maradt le

SzR - Fotó: Németh Zsolt • 2017. március 14., kedd •
A Kanári-szigeteken rendezett Európa Kupán ezüstérmet szerzett az U23-as hölgyek kalapácsvető versenyszámában a Dobó SE kiválósága, Gyurátz Réka.
Gyurátz Réka 20 centiméterrel maradt le

Korábban már megírtuk, hogy a Dobó SE mesteredzője, Németh Zsolt szépen csillogó érmeket vár az Európa Kupán induló szombathelyi dobó atlétáktól. Igaza lett, Halász Bence a férfiak, Gyurátz Réka pedig a hölgyek között lett ezüstérmes. A győzelmet a svéd Marinda Petersson szerezte meg 67,95 méteres dobással, a bronzérmet pedig az ukrán Alyona Shamotina 66,31-gyel érdemelte ki.  

A 20 éves Réka honlapunknak értékelte a teljesítményét.  

Nem az bánt a legjobban, hogy 2. lettem, hanem inkább az, hogy csak 20 centiméterrel dobtak le és tudom, hogy ez nekem is simán sikerült volna. Szerettem is volna nagyobbat dobni, de az orkán erejű széllel nem tudtam mit kezdeni. Ebből is látszik, hogy mennyit kell tanulnom még - fogalmazott önkritikusan a Dobó SE fiatal tehetsége, Gyurátz Réka, aki közben már a többi szombathelyi dobóatlétával együtt megérkezett Tenerifére, az edzőtáborba, ahol napi két edzéssel készülnek a páratlan esztendő páratlanul nagy versenyeire. 

közösség

további frisss

lap tetejére