Gyermekkaland a Holdfény Ligetben

T.A. Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 08., szerda •
A Pannonsport Kft. a Birkózó Magyar Nagydíjon a Szent Mártoni szellemiség jegyében adománygyűjtést szervezett a Gencsapáti Gyermekotthon lakóinak. Az összegyűlt adományból a gyerekek fél napot töltenek el Holdfény Ligeten.
Gyermekkaland a Holdfény Ligetben

Horváth Artúr, a gencsapáti gyermekotthon igazgatója, Kalmár Attila, a Pannonsport ügyvezetője, valamint Szőnye Péter, a gyöngyösfalui Holdfény Liget ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót szerda délután a Holdfény Liget kalandparkban. Ahogy utóbbi megjegyezte, az amúgy madárcsicsergéstől hangos parkot most gyermekzsivaj veri fel.

A Pannonsport Kft. a nemrég megtartott Birkózó Magyar Nagydíjon – a Szent Mártoni szellemiség jegyében - adománygyűjtést szervezett a Gencsapáti Gyermekotthon lakóinak. Az adományból összegyűlt keretet a Pannonsport Kft. megduplázta és az így befolyt összeget a gyermekekre fordítottuk – tájékoztatta a sajtó képviselőit a Pannonsport ügyvezetője. Kalmár Attila hozzátette, a gyermekek fél napos kalandjaihoz természetesen a Holdfény Liget is tevékenyen hozzájárult.

A mai napon közel félszáz gyermek élvezheti a kalandokat és a jó időt a parkban, ám hangsúlyoznom kell, a Holdfény Ligettel nem először működünk együtt, a park éven át támogatja a gencsapáti otthon gyermekeit – mondta Horváth Artúr igazgató.


Támogatásunk nem egyedi, volt már, hogy az otthon gyermekei ki sem tudták használni az általunk is szervezett adományok mennyiségét – jegyezte meg Szőnye Péter. A park vezetője kiemelte, a Holdfény Liget nem csak a mostanihoz hasonló módon, egy-két napra nyílik meg a gyermekek előtt, nyaranta egy hetes táborokat is szerveznek, többek között a gencsapáti gyermekek részvételével is. Utóbbi – Csodabogyó program néven – immár öt éve kalandoztatja a gyermekeket Gyöngyösfaluban.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére