Guttyán Adri súlyos sérülését követően optimistán néz előre

PCS - fotó: Hornyák Emőke, Bodorkós Máté • 2017. március 22., szerda •
A Haladás VSE szélsője hónapokra dőlt ki egy akciót követően, ráadásul műtét vár a játékosra.
Guttyán Adri súlyos sérülését követően optimistán néz előre

A zöld-fehérek szélsője remek szezont tudhat maga mögött. A Haladás VSE egyik legmeghatározóbb játékosa ugyanis nemcsak a gólszerzés terén alkotott kiemelkedőt, hanem a védekezésből is kivette a részét.

Gárdony-Pázmánd NKSE ellen mérkőzés több szempontból sem alakult jól Guttyán Adrienn számára. A Haladás VSE szélsőjének ugyan egy gólt sikerült szereznie, de a találkozó korai szakaszában megsérült. Az eredmény több szempontból is lehangoló. A mérkőzést ugyan elvesztették a szombathelyiek, de Adri sérülése miatt hosszabb ideig csak a lelátóról szemlélheti csapattársait.

Az eset körülményeiről kérdeztük a játékost, aki kisé csalódott volt, de optimista szemléletének köszönhetően már csak előre néz.

Sajnos nagyon szerencsétlen körülmények között történt a sérülés - mondta a játékos. Épp ziccerre került a sor, amikor felugrottam és rosszul sikerült érkeznek. A védő egyáltalán nem ért hozzám, így igazán nem is lehet okolni senkit. Az esés pillanatában egyébként egy reccsenést hallottam, akkor már tudtam, hogy baj van. A következő napra nagyon beduzzadt a lábam és a győri klinikán folyadékot kellett leszívni a térdemről. Az orvos elülső keresztszalag-szakadást állapított meg, ezt az MR vizsgálat eredményei is alátámasztották.

A gyógyszeres kezelést megkezdték a játékosnál és reményei szerint mihamarabb a gyógyulás útjára léphet.

Hosszú ideig nem csodálhatjuk Guttyán Adri játékát

Egy megpróbáltatás azért még vár rám, amitől kicsit tartok, de optimista vagyok. Előreláthatólag április 20-án fognak műteni, ezt követően pedig szép fokozatosan megkezdjük a rehabilitációt is.

Addig viszont ugyanúgy találkozhatunk Guttyán Adriennel, igaz csak a lelátón.

Jelenleg itthon lábadozom, de vasárnap megnézem a lányok Vasas elleni találkozóját. Nagyon drukkolok nekik, hogy sikerüljön meglepni a fővárosi együttest - zárta gondolatait Guttyán Adrienn.

közösség

további frisss

lap tetejére