Goooo Crushers: veretlenek csatája a döntőben

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 16., vasárnap •
Nyíregyházán döntőzik ma délután a szombathelyi csapat. Ez lesz a végső küzdelem, mehet a zúzás!
Goooo Crushers: veretlenek csatája a döntőben

Ahogy azt már megírtuk a Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület a MAFSZ Berénysport divízió II döntőjét vasárnap délután idegenben játssza.

Történt ugyanis, hogy a Nyíregyháza Tigers nyerte meg a pályázatot, amit a rendezés jogához kiírtak, a szombathelyiek ugyanis sajnos nem találtak megfelelő pályát, ami az előírásoknak megfelelt volna. A helyszín esetében egyébként az online stream is alapfeltétel volt annak érdekében, hogy bárki láthassa az interneten a döntő mérkőzést, emellett az 1500 fős fedett lelátós pálya is feltételként szerepelt. 

Sajnos én nem tudok a csapattal utazni, mert az elődöntő meccsen lábtörést szenvedtem, de itthonról buzdítom a csapatot, mert az interneten élőben közvetítik a döntőt. Az ellenfél egy nagyon erős csapat lesz, hiszen tavaly még a legmagasabb osztályban, a HFL-ben játszottak, a többiek mellett 7 ukrán játékos is erősíti őket.

Nálunk viszont a liga legerősebb védelme lesz a pályán. A támadó sor is sokat erősödött most Baranyai Bence vezetésével. Mindent megteszünk a győzelemért. Szurkolóink ismét velünk lesznek külön szurkolói busz is indult Nyíregyházára – tájékoztatta honlapunkat Tatár István, a Crushers csapatkapitánya. 
A meccset akkor lehet nézni élőben, ha IDEkattint! Győzelem esetén a divízió I-ben folytathatja a Crushers.
Goooo  CRUSHERS, mehet a ZÚZÁS!!!

közösség

további frisss

lap tetejére