GLAMOUR-napok és két vadonatúj üzlet a Savaria Plázában

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2016. április 01., péntek •
Jövő hét csütörtöktől érdemes lesz kihasználni az akciókat!
GLAMOUR-napok és két vadonatúj üzlet a Savaria Plázában

A Savaria Pláza tavaly kezdődött lendületes fejlődése úgy látszik, az idén sem torpan meg. A márkás üzletek gomba módra szaporodnak az épületben, szinte nem telik el úgy egy hét, hogy ne számolhatnánk be valami újdonságról. Az elmúlt hetekben megnyitotta kapuit a Mayo Chix termékeket árusító Egoist, ahol 81 négyzetméteren válogathatunk a márkás termékek között, majd március 25-én a várva várt J-Press is megkezdte működését Szombathely legszínvonalasabb bevásárló központjában.

Az idén kár kihagyni a Savaria Plazát a GLAMOUR-napok rajongóinak, hiszen az új üzletek többsége szerencsére tagja az akciók hosszú sorát kínáló, országos marketing kampánynak, ami azt jelenti, hogy április 7-9 között, csütörtöktől szombatig a legtöbb helyen 20 százalékos kedvezményre számíthatunk. Hogy elég időnk legyen a kuponok beváltására meghosszabbították a nyitva tartást is, így akár 21 óráig barangolhatunk a kétszintes épület modern, divatos üzleteiben. 

A GLAMOUR-napok résztvevői:

H&M

Tally Weijl

Mayo Chix       

J Press

Amnesia

Alexandra

Nail Shop

Ha nem találta meg kedvenc üzletét  a GLAMOUR-napokon részt vevők között, akkor se csüggedjen, mert akciókkal mindenütt találkozhat. Az Angels szépségszalon MATRIX termékeit csakúgy, mint a Natúr Sziget megjelölt termékeit 10 százalék kedvezménnyel veheti meg, a Balogh Óra-Ékszerben egyedi ajánlatokkal, különleges kedvezményekkel várják a vásárlókat, a Brendonban a saját márkájú baba-és gyermekruhák kerülnek most 15 százalékkal kevesebbe, végül a Zanzara ruháihoz, a Redline Pláza mobiltartozékaihoz, valamint a Bazár Design lakberendezési és ajándéktárgyaihoz akár 20 százalék kedvezménnyel is hozzájuthat.

A pontos részletekért érdemes felkeresi a www.savariaplaza.hu oldalt, vagy a Pláza Facebook oldalát.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére