Generali: országszerte személyesen- A második képviseleti pont is megnyílt Szombathelyen

[x] Fotó: Generali • 2017. március 26., vasárnap •
Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Szombathely lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.
Generali: országszerte személyesen- A második képviseleti pont is megnyílt Szombathelyen

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása  szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.
 
A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3.100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 210 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2017-ben.
 
Generali Biztosító – Szombathely
 
Bár a biztosító korábban is jelen volt a városban, az új képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. Megismerheti a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tud ajánlani.
 
• Több mint 6100 lakást biztosít a településen és környékén. Az elmúlt időszakban közel 2100 kár biztosítási összegét, több mint 156 millió forintot fizettek ki.
• Több, mint 3300 gépjárművet is biztosít a Generali a térségben: 2016-ban kgfb és casco keretében több mint 91 millió forintot térített a biztosító.
• A Generali több mint 2500 életbiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében több mint 80 esetben összesen közel 11 millió forintot térített.
 
A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

A GENERALI CSOPORT
A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. A vállalatcsoport 2015-ös teljes díjbevétele meghaladta a 74 milliárd eurót. A világszerte több mint 76 ezer alkalmazottat foglalkoztató és több mint 60 országban jelen lévő csoport egyike a nyugat-európai piacok vezető szereplőinek, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2015-ben a Generali egyetlen biztosítóként került fel az MIT Technology Review 50 legokosabb vállalatának listájára. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.

közösség

további frisss

lap tetejére