Gencsapáti: Gyermekek és a rock napján (fotógalériával!)

szróbert • 2014. június 07., szombat •
A gyerekek kedvében jártak Gencsapátin, az idei Pünkösdi Fesztivál második napján. Először a Mesebolt bábszínház szórakoztatta a legkisebbeket, hiszen a Vásártéren a bábtáncoltatás, a vásári bábjáték és a bábforgatás sem maradt el. Ezt követően a Tarisznyások zenekar gyermekműsora következett. Emellett persze a kikapcsolódás és a sport minden egyéb műfaja is a kilátogató több ezer ember kedvében járt. A focirajongók egy igazán izgalmas Gencsapáti-Perenye rangadót láthattak, de a hideg sör és a finomabbnál finomabb falatok sem hiányozhattak. Aztán kora este már a rockzene került újra a középpontba. Tekintse meg fotóinkat is!
Gencsapáti: Gyermekek és a rock napján (fotógalériával!)

A szombat esti koncertek sorát a Fatal Error nyitotta, majd egyik legnagyobb tehetségünk, Radics Gigi következett. A még mindig csak 18 esztendős énekesnő a fiatalok nagy kedvence volt, Gigi kiváló hangulatot varászolt a gencsi színpadra. Sok tizenéves és idősebb zenerajongó is együtt táncolt és énekelt vele.

Az estét a Sípőcz Rock Band vezette be, majd a Lord, aztán az Edda Művek állt a színpadra, és az éjszakai show az Unikum Bulival zárult. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére