Franken Vivien szuperhős-segélyhívóvá tetoválta Farkas Beni kollégánk alkarját

Szerző: Boros Patrícia Fotó: Hornyák Emőke • 2016. október 13., csütörtök •
Azért reméljük, nem Batman hangon fogja vezetni a reggeli műsort.
Franken Vivien szuperhős-segélyhívóvá tetoválta Farkas Beni kollégánk alkarját

Franken Vivien öt éve kezdett bele a tetoválásba, azóta Kőszegre költözött, és megnyitotta a saját szalonját, aminek a hangulata egy mesebeli horror ovira hajaz leginkább, a falakról kedves, mégis szürreális lények pásztázzák az ide érkezőt.

Bár bőven van itt látnivaló, most nem azért jöttünk, hogy teljesen feltérképezzük a terepet, hanem azért, mert Farkas Beni, a Frisss FM97.7 munkatársa hódolva a képregénymániájának, úgy döntött, elkészítteti élete egyik legjobb tetkóját.

„Azért a Vivihez jöttem, mert olyat tetkót szerettem volna, ami nem jön velem szembe az utcán, ami egyedi és visszaadja a saját személyiségemet is. Azért ezt a mintát választottam, mert teljesen képregény bolond vagyok.” - mondta Beni.

Ez egyébként nem egy hirtelen jött ötlet volt, a minta felvarrását egy elbeszélgetés és kisebb-nagyobb egyeztetések előzték meg.

Számomra nagyon fontos a személyes konzultáció, mert szeretek az ide érkezőre hangolódni már a megbeszélés során. Sokat segít a minta megtervezésében. Az első benyomások után máris többet "látok" az adott személyiségből, és igyekszem, hogy ezeket a benyomásokat az elkészült minta is mindig tükrözze. Talán ezektől lesz személyre szabott - mondta Vivi, miközben fertőtlenítette Beni karját, és blikkre belőtte rá a minta vázlatát.

Beni már az első apró szúrásokat is jól viselte, bár neki ez az érzés nem ismeretlen, most készült a második tetkója. A varrás ideje alatt kollégánk – ránézésre – teljesen ellazult. Ebben alighanem segítette a zene, Vivi nyugis társasága és a néha beiktatott rövid szünetek. Kábé két órával később munkatársunk egy friss tetkó boldog tulajdonosa lett. Íme az eredmény:

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére