Premier: A majmok bolygója – Forradalom a Savaria moziban!

vkriszti • 2014. július 16., szerda •
Matt Reeves, a Cloverfield és az Engedj be! nagysikerű alkotások rendezője újabb mozifilmmel rukkolt elő. A látványos és izgalmas sci-fi Szombathelyen csak a belvárosi moziban lesz látható csütörtöktől. A filmet 3D-ben is vetítik!
Premier: A majmok bolygója – Forradalom a Savaria moziban!

10 évvel a majmok lázadása után egy gyilkos vírus miatt az emberiség nagy része kihalt, és már csak néhány túlélő küzd az életben maradásért. Ezalatt a majmok Cézár (Andy Serkis) vezetésével kialakították saját zárt világukat, távol az emberek harcaitól. Mikor néhány kutató téved a területükre, a konfliktus elkerülhetetlennek látszik. Az emberek egy része Malcolm (Jason Clarke) irányításával mindent elkövet a békés együttélés eléréséért, ám a természet rendje szerint csak egy uralkodó faj létezhet…

A hihetetlen motion capture technikával készült felvételeknek köszönhetően a majmok sosem voltak még ennyire élethűek és valóságosak!

A nagy érdeklődésre való tekintettel július 19-től 23-ig, szombattól szerdáig délelőtt 11 órakor is vetíti A majmok bolygója - Forradalom című filmet az AGORA–Savaria Filmszínház!

 

Szinkronos előzetes:

A film 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

közösség

további frisss

lap tetejére