Fidesz: Mennyi jutott Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából az MSZP-hez?

Szerző: frisss.hu/MTI - Fotó: MTI • 2017. július 05., szerda •
Más kétes ügyek is felmerültek.
Fidesz: Mennyi jutott Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából az MSZP-hez?

 A nagyobbik kormánypárt ezt Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének szerdai nyilatkozatára reagálva közölte az MTI-vel. Az ellenzéki politikus korábban azt mondta, a Fidesz választási csalást követett el 2010-es plakátkampányával és az ellenzéki párt tudni szeretné, melyik fideszes vezető hagyta azt jóvá.

A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialistáknál igazán nagy lehet a kétségbeesés, ha még most is 2010-es választás eredményével "barátkoznak". Hozzátették: ha átláthatóbbá szeretnék tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszoljanak arra, mennyi pénz jutott a párt kasszájába a Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából, a 4-es metró beruházásából és Soros György támogatásából. "Vajon Simicska az MSZP-nek is ígért fillérekért plakáthelyeket?!" - tette fel a kérdést a Fidesz közleményében.

Mint azt korábban megírtuk, Czeglédy Csaba a gyanú szerint egy - a többi között számos magyarországi multinacionális cégnek diákmunkásokat közvetítő - szombathelyi székhelyű gazdasági társaság vezetője, társaival együtt egy többszintes céghálót működtetett, hogy így kerüljék el a közterhek megfizetését. A bűncselekmények következtében az állami költségvetést több mint hárommilliárd forintos vagyoni hátrány érte.

közösség

további frisss

lap tetejére