Fidelitas: "Náci jelképpel alázza az amerikaiakat a Nyugat.hu"

szöveg: Fidelitas Szombathelyi Szervezete • 2016. november 11., péntek •
A Fidelitas Szombathelyi Szervezete közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz.
Fidelitas: Náci jelképpel alázza az amerikaiakat a Nyugat.hu

A Fidelitas Szombathelyi Szervezete ezt a közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, amit változatlan formában közlünk:

"A Fidelitas Szombathelyi Szervezete sajnálattal figyeli, hogy a nyíltan meleg és bevándorlás párti Nyugat.hu Adolf Hitlerhez hasonlítja az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnökét. A mindennapi GIF rovatban egy Trumpot és Hitlert párhuzamba állító mozgókép jelenik meg, horogkereszt kíséretében. A helyi baloldal szócsöve úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy megalázza azokat, akik nem azonosulnak ideológiájukkal, a mostani képpel pedig bebizonyítják, akár még sokakban rossz érzéseket keltő önkényuralmi jelkép használatától sem riadnak vissza. 

A Nyugat ezen cselekedetével végleg bebizonyította, hogy a lehető legmesszebb került a pártatlan tájékoztatástól és immáron a legalapvetőbb emberi értékeket sem tartják tiszteletben. A Fidelitas Szombathelyi Szervezete nevében ezúton kérjük a szerkesztőséget, hogy ha csak egy kis jóérzés is szorult beléjük, vegyék le a képet!"

közösség

további frisss

lap tetejére