Felvesszük a harcot a kidörzsölődő combokkal!

Tóth Eszter/metro.co.uk • 2016. július 22., péntek •
Van néhány ötletünk a probléma megoldására.
Felvesszük a harcot a kidörzsölődő combokkal!

Újra itt van az igazi nyár, végre öltözhetünk lengébben, elő a rövidre szabott gatyákkal és a merész szoknyácskákkal! Azonban van egy probléma, amit a csajok egy része nagyon jól ismer; az összedörzsölődő combok által keletkezett kellemetlenség. Ég, fáj, piros és egy hosszabb séta után legszívesebben a nap további részét terpeszben vagy egy ventillátor fölé guggolva töltenéd. Nem kell, hogy együtt élj ezzel a felettébb kényelmetlen dologgal, adunk néhány tippet, amivel megkönnyíthetők a forró hétköznapok.

Testápoló vagy vazelin

Elsőre elég hülyén hangozhat az ötlet, hogy vazelinezd be a combod belsejét, ha jót akarsz magadnak, de ha belegondolsz, nem is akkora marhaságról van szó. Így jobban csúsznak a felületek, kevésbé irritálják egymást.

Hintőpor

Furcsa lehet az előbbi tanács után, hiszen logikusan belegondolva a por szárítja a bőrt, így nagyobb lesz a súrlódás. A hintőpor azonban felszívja a nedvességet és fertőtlenít is, így nyugtatja a bőrt és még meg is óvja. Jó hír, hogy lehet kapni egész kicsi kiszerelésben, így könnyedén magaddal viheted.

Dezodor

Igen, ugyanaz a deo, amit a hónaljadra is használsz. Ez akkor jó, ha különösen izzadós vagy, hiszen ugyanazzal a mechanikával dolgozik a lábaid között, mint egyéb területeken. Sokan esküsznek erre a módszerre, de nem túl tartós, napjában többször meg kell ismételni a műveletet és a hatékonyság mértéke függ a bőrödtől, valamint a dezodor minőségétől is.

Alakformáló fehérnemű vagy biciklisnadrág

Tudom, őrültségnek hangzik 35 fokban a szoknya alá még egy biciklisnadrágot vagy egy kényelmetlen leszorító alsót húzni, de ha minden kötél szakad ez is megoldás lehet. Plusz anyag van a két comb között, így nem érnek össze. Probléma megoldva.

Kifejezetten sportolóknak kifejlesztett kencék

A futók például ilyenekkel védekeznek a mellbimbó kidörzsölődése ellen. Ugyanúgy alkalmas lehet ez más területeken is.

Van egy jobb ötleted? Ne tartsd magadban, oszd meg velünk!

közösség

további frisss

lap tetejére