Félbeszakadt a Hali fővárosi fellépése!

SzR-haladas.hu • 2017. szeptember 23., szombat •
A világítóberendezés hibásodott meg, ezért a játékvezető előbb félbeszakította, majd lefújta a meccset.
Félbeszakadt a Hali fővárosi fellépése!

VASAS FC - SZOMBATHELYI SWIETELSKY-HALADÁS 0-0

Budapest, Szusza Ferenc-stadion, 1500 néző, játékvezető: Vad II.

Vasas: Kamenár - Burmeister, Szivacski, Ristevski - Manjrekar, Vida, Berecz, Hangya - Kulcsár, Gaál, Remili.

Haladás: Király - Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak - Kovács, Jagodics, Williams, Tóth M. - Ramos, Kiss T.

A haladas.hu tudósításából kiderült, hogy tíz perc után  a Vasas irányította a játékot, majd Berecz 18 méteres lövése zúgott el a bal felső sarok mellett.

Aztán a 17. percben Ramos kapott labdát a jobb oldalon, megforgatta Ristevskit, majd nyolc méterről a bal sarok mellé lőtt, míg a 19. percben Hangya szlalomozott be a bal oldalon a tizenhatoson belül, majd 15 méterről a bal felső sarok mellé tüzelt

A 23. percben a Vasas kapujánál a világítás felmondta a szolgálatot, megállt a játék. A csapatok az oldalvonal mellett ácsorognak, edzői utasításokat hallgatva, aztán valamennyi világítóoszlop bemondta az unalmast. Szürkületben a csapatok besétáltak az öltözőbe, mert teljes a sötétség..elment minden fény. Az ELMŰ emberei dolgoznak a probléma (a biztosítékkal van gond) teljes megoldásán, de nem megy, vége, Vad II. kijött a pályára, és lefújta a mérkőzést. Kiment egy biztosíték és bár próbálták, nem tudták megjavítani a szakemberek, így Vad II. egy órányi várakozást követően véget vetett a találkozónak.

közösség

további frisss

lap tetejére