Felajánlotta lemondását Lódi Tamás az Aramis ellen elszenvedett vereség után

Frisss - fotó: Tóth Arnold • 2016. november 08., kedd •
Hazai környezetben kaptak ki a Hali futsalosai.

Nagy tétje volt a hétfő késő este véget érő összecsapásnak, hiszen a tabella nyolcadik helyén álló szombathelyieknek feltétlenül győzniük kellett, ha a felső házban szeretné folytatni a rájátszást. 

Korán megszerezte a vezetést a hazai együttes, amelyet egalizált a vendégcsapat. Hiába a nagy tét, inkább az Aramis játékosai érvényesültek az első játékrészben. A gyors gólváltást követően a szünetet jelző sípszó előtt aztán a vezetést is megszerezték a budaörsiek. A pihenő jót tett a vasi teremlabdarúgóknak, akik egymás után dolgozták és hagyták ki a helyzeteiket a folytatásban. A pontatlanságnak eredményeképp aztán Roni is feliratkozott a góllövő listára, aki kihasználta a Hali taktikáját és az üres kapuba passzolt. A találkozó lezárásaként Csopaki állította be a végeredményt. A mérkőzést a mezőnyben mutatott határozottságának köszönhetően nyerte meg az Pest megyei csapat. A Haladás pedig igen komoly gondban van.

A találkozót követően Lódi Tamás vezetőedző felajánlotta lemondását.


Swietelsky-Haladás VSE - Aramis SE 2-5 (2-3)

Haladás: Tyukász, Matyi (kapusok) - Halmos, Horváth P., Öreglaki, Bencsik, Rácz, Németh E., Lódi, Hajmási, Sipos, Hegyesi, Vidák.
Játékos-edző: Lódi Tamás
Gólszerzők: Halmos, Hegyesi, ill. Csopaki 2, Szeghy, Bognár, Roni.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére