Fakutyázva és korcsolyázva: jéggálával búcsúzott a Műjégpálya

Szita Róbert - Bodorkós Máté • 2016. december 30., péntek •
Játékos ügyességi versenyeken korcsolyázva szórakoztak a szombathelyiek a pénteki évbúcsúztató jéggálán.
Fakutyázva és korcsolyázva: jéggálával búcsúzott a Műjégpálya

A Szova és a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség közösen szervezte meg a december 30-i évbúcsúztató jéggálát, melyen több százan tették próbára korcsolyatudásukat. A kilátogatók közül nagyon sokan bátran vállalták, hogy közös bemelegítéssel, korcsolya-oktatáson történő aktív részvétellel, egymásra jól felépített gyakorlatsorral hangoljanak a szabadkorcsolyázásra.

A jó hangulatú vetélkedők során ki lehetett próbálni a kapu alatt átbújást, mely igazából a felnőttek számára jelentett nagy kihívást, hiszen ők ezt a próbát hason csúszva teljesítették. 

Nagy öröm számomra, hogy egyre több embert vonz a szombathelyi műjégpálya. Bízom benne, hogy 2017-ben még tovább növeljük ezt a látogatottságot – nyilatkozta honlapunknak a helyszínen Varga Jenő, a Szombathelyi Szabadidő Sportszövetség elnöke, a pénteki jéggála főszervezője.

A Műjégpályán azt is megtudtuk, hogy 2017-ben, a harmincadik jégszezon során is minden hétvégén alkalmuk lesz a szombathelyieknek, hogy a különböző játékos sportvetélkedőkön megméressék magukat. Szombaton délelőttönként a játékról szól majd minden, január első szombatján pedig családi jégnapra várják a jeges sportok kedvelőit. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére