Mivel töltötték az elmúlt napokat a szombathelyi hírességek?

Frisss - fotó: Facebook • 2017. február 11., szombat •
Tücsi a tengerparton kapcsolódott ki, a Haladás teremlabdarúgói banketten töltődtek fel, de voltak olyanok is, akik keményen dolgoztak.
Mivel töltötték az elmúlt napokat a szombathelyi hírességek?

A báli szezon mindenkinek tartogat meglepetést. Valakinek csak a munka jut, mások pedig igyekeznek feltöltődni. A szombathelyi hírességek közül volt, aki testedzéssel, más a  kemény hideggel dacolva pózolt a kamerák keresztüzében.

Simon Marcsi az év túlnyomó részében nagyon elfoglalt. A modell egy hetet töltött Afrikában, egy ötcsillagos hotel felkérésének tett eleget. Azonban hazatérve sem pihent meg, hanem igazi luxuskörülmények közé vetette magát. Természetesen a munka végett...

 

Az egyik legígéretesebb zenekarnak is izgalmasan teltek a napok, hiszen A Dal küzdelmei folytatódtak. A Soulwave sikerrel vette az akadályt és ott lesz az együttes a döntőben is. A zenekar természetesen nagyon boldog, de nem felejtették el megköszönni a sok szavazatot, amelyet küldtek a nézők.

 

Halmos Máté és Horváth Péter focicsapata a Bunstift bankettet tartott, ahol több ismert labdarúgót is felismertünk. Beke Gábor vagy épp Imre János neve bizonyára ismerősen cseng a Haladás szurkolói számára.

 

Tücsi is ezer fokon ég, hiszen állandóan dolgozik. A kevés szabadidejét legszívesebben kedvesével tölti kettesben. Ezúttal egy rövid kiruccanást engedélyeztek maguknak. Jégkorongozó kedvesével felkeresték a híres Barcelona Beachet.

 

Az Ocho Macho frontembere Kirchknopf Gergő úgy gondolta, hogy ép testben, ép lélek. Az egészséges életmód részeként pedig mi mással tarthatná karban magát egy énekes, ha nem egy izzasztó testmozgással?

közösség

további frisss

lap tetejére