Ezt utálják a férfiakban a nők

Frisss - fotó: pixabay • 2017. augusztus 31., csütörtök •
Se vele, se nélküle - szól az örök igazság, amelyet mindkét nem nyugodt szívvel mondhat. Azonban itt egy lista arról, hogy a mit nem szeretnek a pasikban a hölgyek.
Ezt utálják a férfiakban a nők

Való igaz, hogy a nők érzékenyebbek, épp ezért könyebben megbántódnak és hosszabb ideig marcangolják önmagukat. Ez a munkahelyi problémákra épp úgy igaz, mint a párkapcsolaton belü történt bajokra. Egy tanulmány szerint azonban vannak tipikus pasi hibák, amelyeket rendszerint elkövetnek az erősebbik nem képviselői.

Nevezhetjük füllentésnek, kegyes vagy durva hazugságnak, a mai korunk mellékterméke lett, hogy a legtöbben nem vállalják fel a véleményüket. Az átveréssel azonban nem csak megbánthatjuk a nőket, hanem a nehezen megszerzett és felépített bizalmat is könnyen elveszíthetjük, ha hazugságon kapják az embert.

Az ápolatlan külső csak a filmkockákon lehet vonzó. Nincs kiábrándítóbb annál, amikor hanyag öltözködési stílus mellé ápolatlan külső párosul. Ezen persze rendszerint nevetnek és legyintenek a pasik, valójában pedig elszigetelik magukat a nőktől.

Rend a lelke mindennek, mégsem élnek a férfiak e szerint. A rendetlenségen, a káoszon persze a zsenik átlátnak - mondják a cseles pasik, de ezzel csak még jobban felbosszanthatják szívük hölgyét. Ezek mögött egyébként a rossz szülői minta állhat, hiszen anyuci mindig elpakolt a rendetlen csemetéje után. Azt viszont elfelejtik ezek az urak, hogy időközben felnőttek...

A sértődékenységben verhetetlenek a pasik, hiszen egy veszekedés végén úgy duzzognak, mint a kisgyerekek. A hisztiről pedig könyveket is lehetne írni, ráadásul ennek tetejében még le is tagadják. 

A fontosabb dátumokat rendre elfelejtik a teremtés koronái. Erről pedig még egy vicc is íródott: ha egy pasi megígéri, hogy megcsinál valamit, akkor biztosan meg is fogja csinálni, felesleges félévente emlékeztetni rá.

Vannak olyan mintapéldányok az urak között, akik rendszerint dicsekedni szoktak teljesítményükkel. Legyen szó munkáról, autóról vagy a hódításról, a lényeg, hogy beszélhessenek sikereikről. Persze ezek a beszámolók rendszeresen túl vannak színezve, amin az okos nők átlátnak.

Nincs kiábrándítóbb annál, amikor mindig, mindent jobban akarnak tudni a pasik. Természetesen az ilyen típusú férfiak rendszerint beleszólnak a beszélgetés menetébe, hogy elbűvöljék a társaságukat felkészültségükről. Valójában inkább dühítő, hogy mindenhez kommentárt fűz és megöli a kommunikációt.

közösség

további frisss

lap tetejére